10 dersin 7sinden gectim 3unden kaldim kimisi gectin 4.sinifa kimisi 3te kaldin diyo nolcak bu halimiz
10 dersin 7sinden gectim 3unden kaldim kimisi gectin 4.sinifa kimisi 3te kaldin diyo nolcak bu halimiz
Beyler kamu okuyan yokmu kimsede yardım etmiyor bu konuda yaw![]()
kim ne biliyo ki neye yardım edecek? Allah belalarını versin bunların da, sistemlerinin de.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
beyler 2 den 3 e geçtik yapmamız gereken bi işlem falan var mı ?
2 yıllık myo mezunları Dikey Geçiş olarak kaydoluyor, Lisans tamamlama sanırım 4 yıl okurken okulu bırakıp ön lisans diploması ile ayrılanlara, İkinci Ünüversitede 4 yıllık bitiren yada suan 4 / 2 yıllık okuyanlara
Hazırlık olmicakmış daha doğrusu hazırlıkla 3. sınıf birleşmiş öğrendiğim kadarıyla 10 ders ( 6 ders 3. sınıf 4 derste hazırlık dersleri oluyormus işletme için )
Bu arada bir şey danışacağım,bir arkadaşım 2.sınıfta ama 3 ders'den kalmış tekrardan harç parası yatıracak mı ?
imzasız..
hımm harc ne kadardı beyler ? ben tamamen unuttum ya onukayıt mayıt urascaz bıde sımdı :S
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Dikey geçiş için internet üzerinden ön basvuru yaptım ama basvuru sırasında fotograf yüklemedim..Sonradan ögrendim ki çıktısını aldığımız belgelerin üzerine digital ortamdaki fotoyu yüklememiz gerekiyomusTabi ne hikmetse acıklamalarda fotograf yapıştırın diyo.. Simdi tekrar basvuru yapcam hata veriyo,düzeltme imkanım yok..İşten izin almak ayrı bi dert !! Simdiden soguttu bu aöf beni vallahi..
harçı yatırıp kayıt yenileyeceksin o kadar![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Onumuzdeki hafta baslar,22 kasim sondu sanirim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Herkese iyi geceler bir kaç sorum olacak.Sistemler bölümler her şey değişti bu önlisans ve lisans programlarının farkı ne oluyor şu an?4-2 sene olayı mı?İşletme 2.sınıf öğrencisiyim ancak Menkul kıymetler ve sermaye piyasaları önlisans programı çok daha cazip ve güzel geldi gözüme buna geçiş yapma imkanım var mıdır varsa ne yapmam gerekiyor ve yapmak mantıklı olur mu![]()
psn: DAGHAN26
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)