meslek yüksek okulu otomotiv mezunuyum açık ögretim işletme yazdım 3sınıftan devam edicem .brolar kolay bitermi bu işletme![]()
meslek yüksek okulu otomotiv mezunuyum açık ögretim işletme yazdım 3sınıftan devam edicem .brolar kolay bitermi bu işletme![]()
efe niyetin varmı bitirmeye varsa biter en fazla 2 senede bitiirsin![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
beyler bilen, duyan, öğrenen var mı bu iş ve sosyal güvenlik yerine uluslararası işletmecilik dersi mi eklendi? ben iş ve sosyal güvenlikten kaldım bana uluslararası işletmeciliği eklemişler 2. dönemde birde iş ve sosyal güvenlik çıkmaz karşıma değil mi?
Murat' ın kitaplarıyla ne alıp veremedikleri varmışki, sanki kendilerinin verdikleri çalışılacak gibi kitaplarda..
Adamlarin 500 sayfa geyik yaptığı şeyi murat 30 sayfada anlatıyor.
diyemedim ya la
bugun kayıt yenilemeye gidicem de 1.sınıfta kaldım ben 3 dersten gectim vizelerin bi kısmına girememiştim şimdi kayıt yenileme olayı nasıl olacak birisi anlatabilirmi? İlk ne yapcam sonra nası ilerleyecek
arkadaşlar bilenler cevaplarsa sevinirim. tek dersten kalmıştım. kredili sistemde kayıt yenilemek için bugün sisteme girdim ve "bu dönem alabileceğiniz herhangi bir ders olmadığından kayıt yeniletemezsiniz" dedi. ne demek oluyo bu şimdi, ne yapmam lazım?
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
bu gibi kritik konular ıcın buroyu aramanız daha saglıklı olucaktır.
benm bildiğime göre sizin kalan tek dersiniz 2. dönemin dersi oldugu için bu dönem kayıt yenıletemıyosunuz bahar dönemınde kaydı yenıletıp o dersi alıp verırsenız mezun oluyosunuz
eyvallah arkadaş sağolasın.bi arkadaşım da aynısını söylemişti, tahmin ettiğim gibi bahar dönemini bekleyecem.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
murat a yazık olmuş yaben diğer firmalarınkinden bi cacık anlamıyordum
![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
400 tl yatircam bugun,yazik gunah yaa![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Btm'den yatircam,gecen sene oyle yatirmistim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
3. sınıf ve 4.sınıf kitapları mevcuttur hahahahaİyiki bitirmişim diyorum şu konuyu her girdiğimde
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Önceki yıllarda cıkmıs soruları nerde bulabiliriz ? Anadolu Üni. sitesinde erisim icin TC No istiyor. Giriyorum , hatalı diyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)