şimdi hocalarda hiç bişi bilmiyo sınvın nasıl geliceği hakkında ama ilk 4 ünite bize hocalar soru düzenleyip vericekler istiyen olursa burdan yardımcı olabilirim ayrıca muratilkumut kredili sistem için yeni kitap çıkardı bence alın yeni sistem en azında hiç bişi bilmemekten iyidir![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
konu sayısı azalıyor. bu iyi. fakat önceki senelerde soru sayısı çoktu. şimdi aynı soru sayısı ile devam ederlerse sıkıntıekstra soru türetmeleri gerekir.
*10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
nette yayınlanmış soru,konu falan yokmu arkadaşlar.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Edit: ders listelerine gore arkadasin bana soyledigi vizede 4 unite finalde kitabin hepsiymis.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Arkadaslar kesin olarak vizede 4 uniteden mi soracaklar varmi aof den ogrenen?
Ona gore ders calismaya basliyalim![]()
Arkadaşlar anadolu üniversitesi sistemi değiştirdi.Artık havuzdaki soruların hepsi gitti.Yeni kitap hazırlandı.Ve bu kitap hocaların dediklerine göre uzman ve lisans düzeyindeymiş yani demek oluyo ki anadolu üni. artık sınava son 1 hafta kala çıkmış sorulara bakıyım geçiyim mantığını bitirdi tamamen ögrenmeye dayalı yaptı.Bu 1. kıllık.2. kıllık ise vizeler 1-4 ünite final 1-8 ünite arasında vizeler 5-6 ocak (galiba) final aralık başı yani vize ve final arası 28 gün gibi bir süre bu sürede 8 üniteyi yutmamız lazım ki bu destek olmadan imkansız gibi.Dikey geçiş olanlar yani ben gibi seçtiği bölüme göre değişmekle beraber 3 intibak dersi alır.Ben toplamda 9 ders alıyorum ing muaf oldugum halde işimiz zor.1.sınıftaki arkdaşlara önerim dersler çok konular karışık evde oturarak çözüleceiğini zannetmiyorum ya kursa gidin sağlam bir şekilde çalışın yada bırakın 4 sene uzun bir zaman.
kredili sistemde çan egrisi oldugu icin cok daha az netle 50 alabileceksiniz, konularin sonundaki sorularla geciceksiniz bence![]()
Experience is what you get when you don't get what you want.
burdan baslayin mesela
Murat Eğitim Kurumları
Experience is what you get when you don't get what you want.
arkadaşlar 10 senedir açıköğretim hocasıyım birbirinize yalan yanlış bilgi aktarmayın lütfen.
artık açıköğretimde aynı normal üniversite yüksekokullar gibi oldu ekim ve şubat dönemi hem ekimde hemde şubatta ders kayıdı yaptıracaksınız illk dönem vize aralık sonu final ocakda, ikinci dönem vize nisanda final haziranda bütünleme yok.geçen seneden kalma en ufak bir kitap tesde çalışmayın felaket olur kitaplar üniteler vede en önemlisi konu içerikleri değişti.imkanı ve zamanı olanlar mutlaka dersane desteği almalı olmayanlarda muratın soru bankasını alabilir artıl yardımcı kitap olmayacak arkadaşlar anadolu üniversitesi 2012 yılı itibariyle murat eğitime kitap özetlerinin TELEF hakkını vermiyor artık konu anlatımlı kitap yokkk
not sistemine gelince 50le 40 la geeçerim diye aldanmayın en önemlisi genel not ortalaması 1,8 tutmazsa patlarsınız mezun olamazsınız mutlaka bir kursadan ayrıntılı bilgi alınız ve kayıt döneminse ders seçmeden direkt para yatırmayınn sıkıntı olur dönüşü olmaz bol şanslar hepinize![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)