sadece tc ile nereden öğrenebiliyoruz ya bulamadım ben şifre yanımda değil pm yada burdan link atabilecek olan varmı acaba
Printable View
sadece tc ile nereden öğrenebiliyoruz ya bulamadım ben şifre yanımda değil pm yada burdan link atabilecek olan varmı acaba
40-45-55 notlar falan nasıl oluyor şimdi :D 55 fena gözükmüyor gerçi :D:D
site error veriyor nası bi sistemdir bu yaw
şimdi baktım geçiyormuş ya genel ortalama 2.00 tutuyorsa 32 ye kadar olan derslerden geçmiş oluyormuşuz güzel güzel :D sıkık derslerden fazla not almasakda geçiyoruz galiba
Not Aralığı – Harf Notu – Not Değeri
84 – 100__AA__4,00 (GEÇTİ)
77 – 83___AB__3,70 (GEÇTİ)
71 – 76___BA__3,30 (GEÇTİ)
66 – 70___BB__3,00 (GEÇTİ)
61 – 65___BC__2,70 (GEÇTİ)
56 – 60___CB__2,30 (GEÇTİ)
50 – 55___CC__2,00 (GEÇTİ)
46 – 49___CD__1,70 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
40 – 45___DC__1,30 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
33 – 39___DD__1,00 (ORTALAMAYA GÖRE)(UYARI)
0 – 32____FF__0,00 (KALDI)
bi ortalamayı tuttursam zaten bu dönem için kayıpsız atlatsam abi kendimi izmire tatile yollayacağım o derece iddaaliyım. :D
koydugun chart 4.00 lık sisteme göre abi. Çan eğrisi olacak ama notu bugun açıkladır geçme notlarını oooooohooooooo ooooo :(
Sıkıntı yok halletik :)
Bütün dersler 10-15 puan düşük gelmiş beklediğimden
Uluslararası 100 bekliyordum ona çok üzüldüm
Denetim çan eğrisinden geçerim sanırım
http://img836.imageshack.us/img836/407/doktorkor.jpg
https://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Si...thoutPass.aspx
burdan sadece tc ile bakabilirsiniz arkadaslar
3tane 35 .2tane 45 .1tanede 55 im var 3.sınıf işletmeye devam ediyrm dgs ile ihtimal varmı acaba ya hiç çalışmamıştım ki çalışsaydım da kitapla çıkan soru şekli beni şok ederdi. nası bir yöntemle çalışılcakki bu sınavlara anlamış değilim .d
Nasıl bir çalışma programı izleyelim ya
Vizelerde cumartesi günü olanlara giremedim pazar günü olan sınavlara girdim finalde de muhtemelen cumartesi olanlara girebilicem pazar olanlara giremeyeceğim dolayısıyla pazar günü olan sınavları bütünlemede vermem gerekiyor ancak bütünleme tarihlerine ulaşamıyorum var mı bir bilgisi olan yoksa kaldırdılar mı diye de düşünmeden edemedim :)
malesef bu seneye özel yok diyorlar büt hakkında :D
ben hala öğrenemedim yav. gerçi öğrenecek birşey yokda insan merak ediyor işte :D
editt:
DENETİM 25,00
FİNANSAL YÖNETİM 1 20,00
İŞLETMELERDE SOSYAL SORUMLULUK VE ETİK 15,00
MALİYET MUHASEBESİ 60,00
SERMAYE PİYASALARI VE FİNANSAL KURUMLAR 30,00
STRATEJİK YÖNETİM 1 60,00
TÜRK VERGİ SİSTEMİ 45,00
ULUSLARARASI İŞLETMECİLİK 45,00
ne yapabiliriz bu skorlara göre finalde acaba :D