gecer not alanlardan gecersin ayrica ikinci donem ortalamani yukseltirsen FF almadiklarindanda gecme sansin var...
Printable View
teşekkürler bilgi için, biraz olsun rahatlattı :)
Çan sisteminde notu öğrenci belirler.Daha önceki mesajımda yazdığım gibi ortalama not cc ye yani 2.0 nota eşittir. Bunun içine standart sapmada eklenir ortalamanın birkaç puan altı ve üstü yine cc yani 2 gelebilir.
Birde geçme notu sınırı vardır yanlış bilmiyorsam Aöf'de bu sınır 33.Yani sınav ortalaması 30 bile olsa TR genelinde sizinde 30 olsa yine kalıyorsunuz.
Diyelim ki bir dersten 35 aldınız, dersin ortalaması 47 ve harf notunuz dc geldi yani 1.30, fakat diğer dersleriniz cc(2), bb(3) geldi diyelim kredi oranı ile ortalamaları alınıyor. Ortalamanız 2.0'ın üstündeyse dc aldığınız derside geçiyorsunuz. Ortalamanız 2.0'ı geçemiyorsa o zaman seneye dc aldığınız dersi size tekrar okutuyorlar.
Sınav yerleri bu hafta açıklanır mı ?
Nasil calisiyorsunuz calismaya basladiniz mi ? Ben bu spk dan hicbir sey anlamiyorum
geçme kalma muhabbetinden bi skim anlamadım :D
sınav yerleri açıklanmış
Siteye giremiyorum ki bakayım sinir oldum...Ne .oktan site arkadaş...O kadar para al et hizmet alamıyoruz ki...Birde yolluyorlar uzak yerlere vizelerde 40-50 liralık benzin yaktım 2 gün de...:@
aynen bnde baktım sımdı sınaw gırıs yerlerı acıklanmıs..:)
hepsinin ak ben yaa
abi bu nasıl iştir yaa beynim bulandı şimdi bu 2. sınavlara girdik bitti diyelim kurtarma sınavı yok
şimdi bi sorum var
son sınıf öğrencisiyim 3 dersim kaldı bu dönem ilk sınavlarım kötü bu şimdi gireceğimiz sınavda verdim verdim yoksa seneyemi kalıyo akü yada bahar dönemindede sınava girecekmiyim ben
Sırf zamanında başladık, bitsin diye okuyorum. Kendi okulum seneye bitecek. Ama yeter ya çağış ney la! her seferinde ebesinin nikahına gidiyorum sınava girmek için.
gülüm o ayrımı nerden görebiliyorum ben
şimdi benim birader son sınıfta 3 dersi var bu girdiği sınavlar çok iyi geçmedi şimdi 2. sınavlar geldi bununda çok parlak geçeceği söylenemez :D
şimdi bu durumda önümüzdeki seneyemi kalıyor bu adam yoksa bahar döneminde aynı derslerden sınavamı girecek onu anlamadım ben :D
Uluslar arası ilişkile bölümünün iktisada giriş dersınde bı haylı sorunun cevabı yanlış verılmış ... Yada kitapta yanlış bilgilendirilmiş :D
anasının hımı yaa
ulen eski sistemde 1 dersi koca bi senede veremiyoduk şimdi yarım dönemde vermemiz gerekiyo öylemi
ak yayak gibi gittik anlamadan işin aslını güz dönemi diye patlattık bileydim bahar dönemine alırdım :D