vizelere girmedim finallerden nasıl bi not almam lazım acaba çan egrisinin üstüne cıkmak için :D çan egrisi 5 10 falan cıksa bari :D
Printable View
vizelere girmedim finallerden nasıl bi not almam lazım acaba çan egrisinin üstüne cıkmak için :D çan egrisi 5 10 falan cıksa bari :D
suan marmara uni gostepede olup sinava girecek olan varmi. cikista semsiye party yapalim :)
Bugünki sınavda 1 saat olmadan herkes cıktı sorularmı kolaydı yoksa butun sakarya üniversitesinde sınava girenler salmıştı işi? :D
Denetim notum dusuk diye bugun ilk denetimden basladim bi soruda kararsiz kaldim digerlrini isaretledim hemen ama bakalim kismet.
Spk denetimden daha basit geldi bana sizce nasildi?
Bi soru sorucam
Bir malin fiyatini basma bir malin satisi etkiliyosa
Hangi tur oluyodu o?
Ben sinirli diye siyirdim arkadas manupulatif demis nedir?
bende tek ders olarak denetim sınavına girdim bugün..
bence yeterince kolaydı..
sadece dün gece ve bugün sabah kalkıp murat egitim kurumlarının 1-6 final deneme testlerine baktım 20 sorudan en az 11-12 tane kesin dogrum var Allah'ın izniyle :)
bence bu dönemdede murat egitim kurumları soru tutturmada yeterince başarılı oldular :)
Rabbim herkesi yüz akıyla bu sınavlardan kurtarsın inşallah...
muvaffak olabilmemiz ümidiyle..
diğer sınav fatihlerininde yorumlarını beklioruz :)
bakalım denetim kolaydı diyen sadece ben miyim ? :)
bahar donemi kayit yenileme 11 martta basliyor,
4 mart haftasinda sonuclari ogreniriz artik :D
Spk denen ders baya sıkıntı galiba şimdiden tırsmaya başladım :D 1.sınıfı rahat geçerim gibide 2.sınıfta bakalım ne olacak :)
Denetimden semsiyeyle cikan varmi ?
Mayıs'a kadar rahatız,geçmiş olsun beyler :D
vergiden epic failim spk denetim eh işte geçti felsefe belli 50 olsun benim olsun beyler.
Bu normalde yasak
Yani AÖF yasaklamış
Fakat kursların çoğu (Murat - Tasarı - Karacan ) Ücretsiz olarak öğrencilerine dağıttılar baskıya dayanamayıp
Yasal prosedürleri muhtelemen aştılar
Bir malın fiyatı diğerini etkiliyorsa TÜREV ürün diye geçer
Herkese geçmiş olsun
Şemsiyeyi hisettim doğum günümde en anlamlı hediyeyi aöf ten aldım :D