Sonunda akıl edip de oraya açıklama yazabilmişler , bir tedirginlik yok değildi hani :)
Mezun yazısını gördüm emin oldum tam olarak :)
Printable View
Sonunda akıl edip de oraya açıklama yazabilmişler , bir tedirginlik yok değildi hani :)
Mezun yazısını gördüm emin oldum tam olarak :)
SMS ile bilgilendirme olacak diyor ama belli de olmaz onların işinden.
Yeri gelmişken buradaki arkadaşlara sorayım, bu sene mezun olduk, tekrar 2 yıllık Adalet bölümü okumak istiyorum. LYS mi YGS mi neyse o sınavında ilkine girdim barajı geçtim. Şimdi sınavsız geçiş felan da oluyormuş. Bunun tercihleri ne zaman oluyor acaba? Nasıl Adalet'e başvuracağız tekrardan?
tek ders sınavı ile alakalı bi bilgi varmı arkadaşlar :(
bu genel not ortalaması nasıl hesaplanıyor ?
ekstra hesaplamaya gerek yok,tc numaranı girip sınav sonucuna baktığında en altta yazıyor,2012 bahar dönemi yazısının karşısında 2 adet ortalama yazar 2.yazan ortalama senin bulunduğun sınıfın bahar ve güz dönemi genel not ortalaması,yani 2.00 ın altında olmaması gereken yer ;)
onu biliyom hacı abide şu işin sistemini çözemedim şimdi çok parlak bi öğrenci olmadığımızdan :D
verebileceğimiz az ders seçmek mi mantıklı yoksa ne var ne yok seçelim demek mi mantıklı bu ortalamayı yükseltmek için :p
benım donemlerdede bırınde tekrar dıgerınde uyarı yazı bunlar nedır bole ııce b.kunu cıkardılar su sıstemın bahar dönemı 2 tane ff 1 bc , dc , cb sonucları mevcut bunlardan ne oluak sımdı ff'lerdn mı gırıcem seneye ?
Her iki dönemde CC altı olanları tekrar almanız gerek :(
Güz dönemi veya akademik yılsonunda 2,00 Genel Not Ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır. Akademik yetersizlik uyarısı alan öğrencinin, bir sonraki dönemin sonundaki Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekir. Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenci, kayıt yenilediği takip eden ilk dönem, son iki dönemde CC’nin altında not aldığı dersleri tekrar etmek suretiyle Genel Not Ortalamasını en az 2,00’ye yükseltmek zorundadır.
benimde 1 dönem uzadı,iktisada giriş 1'den ff almıştım sadece o kaldı güz döneminden :( oda benim hatam aslında sınavın olduğu günün gecesinde rakı-mangal yapar sabah 4 de uyur 8 de kalkıp sınava gidersen çözmen gereken testi değil başka testi çözersin :) bide bunu sınavın bitimine 5 dk kala farkedince 5 dk içinde çözerek 25 almıştım iktisada girişten :( bakalım umut tek ders ;)
AA ile CC arasında not alırsam ve not ortalamam 2.00 altında kalırsa, ben bu dersleri vermiş mi oluyorum yoksa yeniden alacakmıyım, CD ve üstü notum çok var onları tekrar edeceğimi biliyorum diğer notlarım ne olacak (ortalama kısmında 1.49 tekrar yazıyor)
AÖF öğrencilerine tek ders sınavı
Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, AÖF için tek ders sınavının 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacağını açıkladı.
TARİH: 28 Temmuz
Tek ders sınavındaki bilgi doğrudur
Girecek olan arkadaşlara şimdiden başarılar