Genelde dersleri yeni sistem için I ve II olarak böldüklerinden devamı olma ihtimali yüksek.. Eğer değilsede aynı kredide olan dersten BB olursa iş biter..
Rica ederim hayırlısı olsun..
Printable View
Yahu benim bahar dönemi dersim yok ben neyi yükseltecem
3 dersten çakılmışım bende. neyse, sağlık olsun :)
spk 65 -- 80 -- 75,50 ortalama aa
denetim 30 -- 70 -- 51,00 ortalama bc
s.yonetim sadece final 55 ortalaması 38,50 dc gelmiş. bundan geçme olasılıgımız nedır ?
ua işletme ve
isletmelerde etik falan filandan zaten kaldım ff vize olmadıgı ıcın
33 sınır sanırım ortalamaya göre
Çok teşekkür ederim arkadaşlar.
Huk211u ticaret hukuku 1 4.0 dc
ikt203u mikro iktisat 5.0 ff
ist201u istatistik 1 4.0 cb
işl207u dönemsonu işlemleri 4.0 dd
işl209u işletme bilgi sistemleri 5.0 aa
muh103u genel muhasebe 1 5.0 cc
micro iktisattan feci patlamşm 10 15 puan daha alsam işime yarıcaktı ortalama bu şekilde ortalamayı kaçırıorum sanrm yanlış hesaplamadıysam 0.2 puanla 2 dersi silemedik , merak ettiğim genel muhasabe alttan dersm cc le geçmiş görünüyorum gelecek dönem bu ders bir daha karşıma çıkmıcak dimi :D
Bende CC var en kötü geçer not mu bu...:D diğerleri AB CB ortalamama da bakamadım nereden bakılıyor yoksa biz mi hesaplayacağız?:)
Bu arada işletme bölümü gibi bu sene yeni sisteme geçen bölümler için ikinci dönem önemli dedik ama bazı bölümler daha önceden kredili sisteme geçtikleri için onlarda genel ortalama eski dönemlere de bakar.. Bilginize..
ya arkadas bütünleme kesin olmayacak veya bir ihtimal olabilir diyen biri var mı?
kafayı yicem Allah için bi yardım edin :(
büt yoksa sıçtık :(
bişeyler söyleyin lütfen ???????
1 tane DD
2 tane FF dersim var. Hiç girmedim bu FF derslerin sınavına. Bunlar ortalamayı etkilemez diyordum. :( S.çtık mı şimdi.
http://imageshack.us/a/img4/6049/notlarem.jpg
Akşam akşam sinirim bozuk birisi sevabına bir hesap yapsın. :)
Eyw
vay arkadaş kurtulamadık :D
FF
DC
DD
geçmiş olsun yarım dönem uzar benim okul seneye şubatta mezun oluruz büt çıkmazsa