aşağıdaki kaynaktan anladığım o (ilk post)
Kredili Sistem 2012-2013 Güz Dönemi - Bahar Dönemi, Sınıf Geçme, Ders Geçme Üzerine, - Sayfa 2
aşağıdaki kaynaktan anladığım o (ilk post)
Kredili Sistem 2012-2013 Güz Dönemi - Bahar Dönemi, Sınıf Geçme, Ders Geçme Üzerine, - Sayfa 2
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
arkadaşlar sistem değişmese işletme 4. sınıfın 6 tane dersi oluyodu. Bu dönem başı ders seçme işlemleri yapılırken başka ders gözükmüyodu alabileceğim. Şimdi nette bakınca bahar döneminde de ders olduğunu gördüm. Bi sonraki dönem yine mi dersler var bitmemiş mi oluyoruz yani ? :/
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2012 1 2,100 1,600 Uyarı
nasıl oluyor bu arkadaşlar ilk sene notlar iyidi benim
1,6 uyarı filan diyor
Everyday I ** çapuling...
AÖF 'de ilk senem ve notlarım aşağıdaki gibi. Not durumum nasıl ve nasıl hareket etmem lazım? Teşekkür ederim.
AÖF sitesinde;Bu işlem bir dönem içinde alınan dersler için yapılırsa Dönem Not Ortalaması (DNO), o zamana kadar alınmış bütün dersler için yapılırsa Genel Not Ortalaması (GNO) elde edilir.Genel Not Ortalaması hesaplanırken, tekrar edilen ders bulunması halinde bu dersten alınan en son not dikkate alınır.Şimdi sorum şu; Ben 2008 yılında 1 dönem kayıt yaptırıp 7 dersin sadece birinden geçtim diğerlerinden kaldım, laikin bu yıl yeni kayıt yaptırıp 2008 yılında kaldığım bütün derslerden geçtim ve dönem ortalaması 2,77 yazıyor. Ancak GNO 1,68 yazıyor ve uyarı diyor.*Madem aöf diyorki tekrar eden dersin en son alınan notu dikkate alınacaksa neden ortalamamda 2008 yılını dikkate almışki.**
---------------------
Yukardaki mesaj baska forumdan alinti; anlasilan GNO k genel bir sorun var..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Dönem Not Ort.2,630 Genel Not Ort. 3,080![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Genel not ort 1.88 bunu 2 üstüne çıkartacağız değil mi arkadaşlar
Ya ne salak adamım. Acelem var diye İngilizce'yi son bir kaç soru sallayıp çıkmıştım nasıl olsa he türlü geçiyorum diye.Birde miskinlik yapıp Pazar öğle sonrası sınavına gitmedim 2sindede.
Profesyonel yoruma ihtiyacım var. Her türlü durum kötü ama ne kadar kötü.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Öğretim Yılı Dönem Dönem Not Ort. Genel Not Ort. Durum
2011 1 1,390 1,720 Uyarı
2012 1 1,450 1,910 Tekrar
şimdi durum kötü belli ama bu 1.91 ikinci dönem dersleri düzeltirsek geçiyoruz anlamınamı geliyor
RACE WERKS
bendede uyarı yazısı çıktı , madem yeni sistem yapiyorsunuz eskiyi niye karıştırıyorsunuz arkadaş.
Ne yapacaz şimdi dc dd leri 2. dönem ortalamsıyla düzeltme şansımız olacakmı seneyemi kaldık.
edit :
alacaz tekrar diğer dönem çıkarsa ozaman videoya görebirde videoda hesaplıyor ilk dönem diye not ortalamaları ikiside aynı genel ile normal bizmkiler hep farklı dur bakalaım nolacaz
http://www.youtube.com/watch?feature...1tC58M#t=3080s
aöf videosu hesaplama ilk dönemden başlayarak 10 dk izlenebilir![]()
http://www.youtube.com/watch?feature...1tC58M#t=2554s
Gecmis donemleri nasil bir hesaplama yapipda 2 altinda not ortalamasi cikariyorlar anlamis degilim. Zaten 50 altini gecirmiyorlardi ee o zmn gectigimiz donemlerin ortalamasi nasil 2 den az cikabilir?
Sanırımm 3 dersten koşullu olarak geçtim. diğerleri seneye 1.dönem alıcam.
2. döenm dersleri içinde kayıt haftaya sanırım doğrumudur..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)