Para yatırmak artık mecburi banka kayıt yenileme onayı veriyor.
para yatırdıktan sonra büroya gitmeye gerek yok.
önce ders seçimi yapılmalı.
22 mart cuma son gün
Para yatırmak artık mecburi banka kayıt yenileme onayı veriyor.
para yatırdıktan sonra büroya gitmeye gerek yok.
önce ders seçimi yapılmalı.
22 mart cuma son gün
Dün gece yatırdım acayip bir yük kalktı üzerimden.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
valla ben dün parayı yatırdıktan sonra büroya gittim kitap almak için hatta bodozlama sıraya geçtim sonra bayan sordu kimliği okuttun mu diye, neyy dedim ? kimliği okutup kayıt yenileteceksiniz kitap ondan sonra veriliyor dedi okuttum bende, ben onun yalancısıyım her büroda farklıysa bilemem Denizli'de durum böyle![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
aöf merkezi arayıp da ulaşabilen var mı ? dünden beri arıyorum hep mi meşgul arkadaş. burda da konuşulmuş ama bir de ben sorayım belki farklıdır benim için, 1. sınıf olduğumdam ötürü. dün akşam üstü atmden harcı yatırdım ben. 1. sınıf olduğum için ders seçmedim zaten seçili görünüyordu 2. dönemde. büroya gitmeme gerek var mı kayıt vs. için ? sonrasında illaki gideceğim zaten kitapları almaya ama bugün gidesim yok hiç.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
parayı yatırdım arkasından büroya gittim kimliği verdim oradaki kadın barkodu okutup tamamdır dedigitmek gerekiyor sonra çıktı veriyor kitap için
bu büroya gitme olayı yeni mi çıktı eminmisiniz ? her kafadan bir ses çıkıyor. Aof ün kayıt yenileme sitesinde büroya gidilecek vs. diye bir şey yazmıyor. Eve kağıt geldi onda da büro lafı geçmiyor ?
Bende harcı önceden yatıranlardanım. Mazeretli ders ekle- sil için bugün son gün. Zaten benim sonraki döneme ait ders gözükmüyor. 4 dersi verirsek bitiyor bu dönem.
Arkadaslar Allah rizasi icin birileri net bisey soylesin bu aof un tel.larinin amkhep mesgul parayi yatirdiktan sonra buroya gitmek gerekiyormu?yoksa sadece kitaplar icinmi gidiliyor
![]()
Benimde bir sorunum var şu anda mazeretli ders ekleme yapmaya çalışıyorum bir sonraki döneme ait ders gözükmüyor fakat aöf sitesinden alınması gereken derslere bakıyorum ve son dönem 2 ders daha almam gerekiyor. Telefonlara çıkanda yok lanet olsun ne sıkıntılı işmiş daraldım.
işletme 4 teyim sanırım 8.yarıyıl dersleri yazıyor sistemde ve 2013 2014 yılına bıraktığınız dersler boş toplamda 8 ders alıyorum bu dönem bunları verdiğim zaman bitmişmi oluyor?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)