Nasıl calisiyorsunuz beyler ? Ben egem aldim konu anlatimli bol sorulu ama kendimi veremiyorum bir turlu , karacan nokta atiş mi alsam yine ? İlk donem oyle gecmistim
Nasıl calisiyorsunuz beyler ? Ben egem aldim konu anlatimli bol sorulu ama kendimi veremiyorum bir turlu , karacan nokta atiş mi alsam yine ? İlk donem oyle gecmistim
imzasız..
Hangi yayınlardan çalışmayı tavsiye edersiniz?
Murat ve Egem yayınlarının kitabını aldım güz döneminde başarılı olan arkadaşlar bilgi verebilir mi?
Murat yayınları geçen dönem fazla başarı sağlayamadı diye biliyorum ,ben de egem aldım . Çok güzel 1-1.5 sayfa şeklinde özet çıkartmışlar kitaptan ondan sonrası anlatımlı soru ve test. Egem güzel tavsiye ederim ,ama benim aklımda karacan nokta atış sorularını almak var .
imzasız..
Karacan nokta atış sorularını aldım. Tavsiye ederim.
Bence egem'in konu anlatımlısını alın ilk önce 1 sayfa özet çıkartmışlar üniteden onları güzelce okuyup ,ondan sonra karacan nokta atışları ezberlemekte fayda var . Neyi ezberledigimizi biliriz en azından.
imzasız..
Ben kitapdan gidiyorum şimdilik, Aöf kitabı uzun ama yapıcak birşey yok son dönem son sınavlar riske atamıyorum... Kitapdan konuyu özetleyip Murat yayınlarından testleri çözerek devam edeceğim.
Sınava giriş yerleri belli olmuş beyler.
Cuma günü karacan'dan 5 tane kitap aldım az önce geldi,hayret daha önceden 1 ayda gelmişti.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
cumartesi sabahtan başka sınav falan mı var acaba herkesin böyle olduğunua göre![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)