1. sınıftayım, ilk dönem 3 tane cd dc notum var, yani şartlı. ilk dönem ortalamam 1.93
Bu dönem 2.80 küsür. Ortalamaları 2 nin üstünde olduğu için şartlılardan geçiyorum diye biliyorum. Yanlış bilmiyorumdur umarım, bi aydınlatsanız
Printable View
1. sınıftayım, ilk dönem 3 tane cd dc notum var, yani şartlı. ilk dönem ortalamam 1.93
Bu dönem 2.80 küsür. Ortalamaları 2 nin üstünde olduğu için şartlılardan geçiyorum diye biliyorum. Yanlış bilmiyorumdur umarım, bi aydınlatsanız
Beyler tek ders sınaw giriş yerlerimiz belli oldu.aöf sitesinden sınav giriş belgenize ulaşabilirsiniz..
hadi hayırlısı inş mezun olursunuz :)
i.ü. edebiyat fakültesi, inşallah biter bu ızdırap, uluslararası işletmecilikten girecek var mı?
Denizli'ye diplomalar gelmiş mi ? alan var mı ?
inş kardeşim ya yeter artık bitsede kurtulsak.vizesinden 60 aldığım dersten finalde 20 almışım ki baya iyi geçmişti itiraz dilekçisi yazdım dönüş olmadı.son kozumuz artık :)
hadi hayırlısı hepimiz için.Bende marmara üni. göztepe kampüsteym.Küresel pazarlama :mad:
bende göztepe marmarada denetime gireceğim bakalım nasıl olacak :) vize 10 olduğu için sıkıntılı olacak gibi biraz :)
sistem nasıl? final notumu olacak aldığımız notlar? çan aynı mı kalacak yoksa değişecek mi?
Aöf tek ders sonuçları açıklanmış. Mezuniyet başka bahara kaldı :)
Kayıt yenileme tarihi ne zaman acebe ?
sonunda be tek ders sınavınıda verdim ve mezun oldum lanet olası 8 senelik macera sona erdi ver elini askerlik tecili :D :D :D :D :D :D
dün 2.onur belgem geldi. Mezun olamayanlar inşallah mezun olur :) ama nedense aöfsüz çok boş kaldım askerden gelince bi tane daha yazarım :D
yine 0,2 puanla kaldım, ilk dönemde biter inşallah :)
bende tek dersini verip mezun olanlardanım :D:D:D:D:D:D:D
Allah herkese nasip etsin inşallah...