Ne kadar yatıracağız bilgisi olan var mı ?
Printable View
Ne kadar yatıracağız bilgisi olan var mı ?
Ayın 16sinda yada 1-2 gün önce sistem açilacak en fazla galiba 9 en az 5 olmak üzere alabileceğiniz kredi miktarı kadar ders secimi yapicaz ona gore tam emin değilim ama en fazla 250 en az 180 civari bir miktar çikacak ! Eskisi gibi tek bir miktar yok ne kadar ders o kaddar pere :)
Bu sene baya bir ders alıcam okul bitsin diye,anlaşılan yüklü bir harç beni bekliyor. :)
*Geçtiğimiz sene 1. senem di ve tekrara kaldım. Bu sene 1. sınıfı tekrar edeceğim kayıt türlerinden hangisini uygulayacağım?
ya şimdi myo okurken sağlık sigortamız vardı. myo bıttı oda gitti.
açık öğretime yazılınca öğrenci pasosuda veriliyor.peki sağlık sigortamız oluyor mu? yani muayene olabilicek miyiz?
25 yaşına kadar evet . Tam emin olmamakla birlikte eskiden öğrenci belgesi alıp ssk müdürlüğüne babanın-annenin sigortasından yararlanmak istiyorum diye öğrenci belgesini vermek yetiyordu. Ama şimdi otomatikman oluyor mu yoksa elden mi veriliyor ?
onu tam bilmiyorum
Kayıtlar başladı mı?
okul diplomayı bu sene verir sgk da ilişkiyi keser diye düşündüm ama öyle olmadı,
hazirana kadar uzattım geçen hafta.zaten dgs ye hazırlanıcam sınav temmuzda,gayet iyi oldu bu.
bir de borcum cıkmıstı 250 lira onuda bugun sildirdim,
o borcun çıkmaması ıcın ne yapılcak onu bılmıyorum.ssk ödenmemiş prim fln dıye gelmıs ceza
Beyler harcı yatırdıktan sonra mı ders seçimi yapıyorduk yahu ? :D
kayıt yenilemede; harç + internetten ders seçimi yaptıktan sonra aöf bürosuna gitmeye gerek var mı yoksa internet başvurusu yeterli oluyor mu :)
-1. sınıf tekrarına kaldıktan sonra başka bir bölüme geçme şansımız var mı?
Üstden ders almak mantıklı mı sizce?Erken bitirmek istiyorum ama bi yandan üstden ders alıpta verememekten endişeliyim :(
Arkadaşlar abiler bir sorum olcak gecen sene Elektrik olarak ön lisans mezunu oldum aöf işletmeye kayıt oldm harcı yatırdım sınavlara girmedim bu senede okuma isteği geldi şimdi ne yapmam gerekiyor harcımı yatırıp sınavlarıma girebiliyormuyum ? yapılacka işlemler nelerdir.Kimliğimi aldım sadece bandrolü kaldı ne zaman yapıştırtabilirim.
Bu geceden itibaren ders seçimi yapmaya başlarız herhalde ya da yarın mı aktif olur ki ?