Kamu Yönetimi bölüm dersleri acayip zor geldi.
Kamu Personel Hukuku dersi bayağı yoruma dayalıydı. :/
Geçersem çan eğrisinden geçerim yoksa çok zor.
Oldu, bitti. Morali sıkı tutmak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için beyler.
Kamu Yönetimi bölüm dersleri acayip zor geldi.
Kamu Personel Hukuku dersi bayağı yoruma dayalıydı. :/
Geçersem çan eğrisinden geçerim yoksa çok zor.
Oldu, bitti. Morali sıkı tutmak lazım. Hakkımızda hayırlısı olsun cümlemiz için beyler.
işletme okuyan arkadaslar bı soru vardı sıklar arasında ısbırlıgı ve bırlesme vardı ıkısı aynı sey degıl mı yaw
Benim bölümde kimse yok sanrım
hiç çalısamadım girdim matematik cok zordu
diğer sınavlar kolaydı bide acayip saçma sapan şıklar vardı hangisi yanlıstır yada değildir gibi sorularda komik şeyler vardı. sınavlar kolaylasıyor sanrım artık.
Rica ederim işe yaradıysa ne mutlu.
Etik le Stratejik yönetime resmen kasmışlar soruları hazırlarken. Sinirden hatırlamıyorum hele bi tanesine resmen son 4 üniteden soru koymayı unutmuşlar haliyle 3 ün 1 ini aldım gibi geliyor. Pazarlama ile maliyete sıkı çalışmıştım en azından 50 alırım onlardan diye düşünüyorum. Yarın ki sınavda herkese başarılar oturdum test çözüyorum Allah yardımcımız olsun![]()
beyler son dakika öneriside olsa işe yarıyor bende bugün keşfettim. youtube da hedef aöf diye bir kanal var trtdeki açıköğretim programının videolarını veriyor. hocaların anlatımlarıda akıcı oturdum onları izliyorum akılda bir iki kelime kalır ümidiyle![]()
bu arada farkeden oldumu stratejik yönetimde d kitabında bi tane sorunun şıklarında 2 cevap aynıydı a ve d aynı seyı yazmıslar ama ikiside yanlıs dı
Arkadaşlar soru bankası alıcam bahar dönemi için hangisini almalıyım ?
D kitabında olduğuna eminmisiniz ? Benim grubum B idi fakat sınavın ilk sırasında A grubu olan birisi aynı şeyi hocaya belirtmişti. Belki de aynı soruları paylaşıyor olabiliriz. Zaten biraz daha uğraşırsak bu kitapçıklarında şifresini çözücez. Aslına bakarsanız o kadar öğrenciyiz oturup bi araya gelelim çanı yükseltmeyelim sorun çözülürİşin şakası bir yana şunu farkettim sorular özensiz hazırlanıyor. Sayfa yapısı itibari ile zaten abuk subuk boşluklar var. Birde üstüne virgülsüz cümleler, 3 tane peş peşe kelimenin arasına "ve" konulunca o stresle soruları anlamak zor geliyor.
az baktm sımdı kafa almyr yemınle bu ne salak sacma dersler yarın turk vergı sıstemı ve denetıme sallamasyon yapacam artk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)