bende pazartesi gidip alayımda tecil işlemlerini yaptırayım. sonra ver elini BAÜ HR
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Aldim diplomayi sonunda yakami egitim hayatindan kurtardim![]()
Isletme bolumu olanlar umraniyeye gidip alabilir gelmis bayagi diploma
Okul bitti tecilim 2015 ekime kadar tecilim devam ediyo.var mi yurt dişina cikis skintisi fln ?
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Arkadaşlar benim tek dersim kaldı İngilizce 3 fakat bu dersi dönem içinde kredi yetmediğinden seçemediğim için tek ders sınavına giremiyorum diye biliyorum bu doğru mudur ? En azından sınav duyurularında böyle yazıyor yanlış anlamadıysam. Tek ders başvurusu olmadığına göre bu öğrenci sayfasında tam olarak nerde yazıyor. Birde seçemediğimiz derslere nerden bakabiliyoruz. Geçen sene öyle bir yer vardı fakat şimdi bulamıyorum.
beyler tek ders sınavına girecem, 20 temmuz'daymış. vize'den 55 aldım ve finale girmedim. peki tek ders sınavından ne almam gerekir geçmem için? ortalamayı vize+tek ders sınavı puanının ortalamasına göre mi yapıyolar yoksa final de işin içine giriyor mu? yoksa yedik...
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Benimde tecil ile lakalı bi sorum olacak. Belki bilenler vardır
Geçen sene aöfe kayıt yaptırırken askeriyeden tecil yaptırdım, fakat tarih hakkında bir şey söylemediler. Bu sene 4.sınıftayım. Acaba tekrardan askeriyeye gidip tecili güncelletmem gerekir mi ?
2 senedir denetimi geçemiyorum 2012 denetim notum:40
2013 deneyim notum :35 bu notlar uzerınden tek ders sınavına giricem hangisinı vize notu olarak alıyorlar
pasword:JDM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)