myo mezunuyum,fark ders ile başlıcam bölüm gereği hangi bölümü seçmeliyim.Otomotiv okudum Servis,Satış danışmanı gibi pozisyonlar için veya serviste yükselebilmek için hangi bölüm daha uygun ve kolay olur fikir verebilirmisiniz ?
İKTİSAT
ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ
KAMU YÖNETİMİ
MALİYE
ULUSLARARASI İLİŞKİLER
İŞLETME
KONAKLAMA İŞLETMECİLİĞİ
maksat biraz katkı sağlaması ilerde müdür olabilmek için vs.. çokta zorlamıcak bişey olması lazım açıktan okumak biraz laylaylom tarzı olduğu için..
Abilerim arkadaşlarım aöf veya askerlik şubesine gitmeme gerek kalmasın diye bir durumumu izah edicem.2015 şubat ayında askere gitmeyi düşünüyorum,normalde tecilliydim ancak aöfün göndermiş olduğu kayıt yenileme mesajını görmemişim kayıt yenileme yapamadım.Kasım ayında kaldırcaktım tecilimi askere şubatta gitmek için,bu durumda asker kaçağı gözükür müyüm veya kasım ayında beni askere alabilirler mi ?
Şuanda Açık öğretime kayıt yaptırıcam ama işlemlerde ilerlerken Mezuniyet Alanı kısmında Grafik Tasarım bölümünü göremedim Hangi bölüm üzerinden geçiş yapıcam? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi Teşekkür ederim.
arkadaşlar dgs ile başvuru yapıcam 3ten devam için işletme veya uluslarası ilişkiler bölümünü düşünüyorum kimse sorsam işletme daha iyidir dedi çıkmış sorusudur vs. gibisinden uluslarası ilişkiler zorlayabilir dediler fazla mezunu yok dendi sizce ne yapmalı işletmenin sayısalları çoook zor değildir heralde ? işletme mi tercih etmeli ?
TT CTRCUF STILMS RC
beyler ALES basvurulari icin yarin son gün!
Experience is what you get when you don't get what you want.
özel okulun birinde uzaktan egitim yüksek lisans yapsak tecili uzatıyomu ? kesin bilgisi olan varmı bu konu hakkında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)