Deli şeyyapmış gibi 1 saat erkenden geldim. Arabanın içinde uyuyorum yahu :)
Printable View
Deli şeyyapmış gibi 1 saat erkenden geldim. Arabanın içinde uyuyorum yahu :)
Aynen bende erkenden geldim arabaya yer buldum :)
Nerden maliye seçtim nasil pismanim sallamasi bile zor ahahaha :D
20 soruluk sınavlarda 4 a 4 b 4 c 4 d 4 e kuralına dikkat edin sallamanız kolaylaşır :)
her testte a şıkkından 4 adet, b şıkkından 4 adet, c şıkkından 4 adet, d den 4 adet, e den 4 adet oluyor. yani cevaplar hep eşit dağılıyor bir testte şıklardan birinin sayısı eğer fazla ise misal 6 tane a varsa 2 si kesin yanlıştır gibi...
Ya bu kesin mi keke ? :D Hep bende öyle diyordum ama emin olamıyor insan.
Ah beee benim matematikten 6-7 tane ayni sık vardı sallarken dikkat etmek lazım :D
Vallahi üzüldüm şmdi ya :D yarın dikkat edeyim barii
Bana söylemişlerdi bu mevzuyu ama inandırıcı gelmemişti :D Yarın dikkat edelim bari
valla gençler bu güne kadar çalışmadım bir kere bile, toplamda 1 dönem uzadı oda işte geçmişte geçme notu 50 olduğundan :) hep bu dediğim formülle girdim hani kendim mühendislikte okudum daha önceden oradan derslere biraz aşinayım ama dediğim gibi hep işe yaradı 2-3 dönem onur belgesi bile aldım :)
tabi bakarsanız doğru yaptığınız kadar doğruya yönlendirir en azından oranını arttırır bu sistem, her yanlış işaretlediğinizde paralelinde yanlış yapma şansınızı arttırıyor.
Evet şık olayı doğru.. Emin olduklarınızın dışında hangi şıktan eksik varsa ondan yardırabilirsiniz :D
Etik,stratejik yönetim nasıl bi derstir anlamadım mantık dahi yürütemiyorum