ikinci dönem 2nin üzerine çıkarırsa dd dc ve cd notlarından geçer.
Printable View
Bu her şıktan 4 adet mevzusu batırdı beni hayırlı olsun. Genel ortalamam 2.090, Dönem ortalaması 1,39 durum başarılı. Harf notlarım CC-CB-CD-DC-DD-FF nolacak şimdi ? sadece FF olanımı tekrardan alıcam ? Tek ders sınavı felan olmuyormu bunda :D gerçi daha 2. dönem var.
Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.0′ın üzerinde getirmeniz gerekmektedir. Yani Genel not ortalamanız 2.00 ise bu dersi/dersleri geçmiş, 2.00 ve altında gelir ise bu dersten/derslerden kalmışsınız demektir.
şimdi benim bi tane ff var fakat 2014 döneminde tekrar yazıyor neden oluyor bu çözemedim bilen varmı?
http://i.hizliresim.com/oAr4EX.png
@Hakan-N hacı senin ortalama Allah'lık o yüzden galiba.
Ortalama 2.23 :)
Çok şükür bu dönemi takılmadan bitirdik
yeni dönem ders seçimleri nezaman yapılacak arkadaşlar ?
şuan müsait değilim. Müsait olunca bakacam tüm sorulara. :D
Allaha şükür 3.04 ortalamayla son döneme geçmiş bulunuyorum bitse de gitsek :D
Beyler sınavlar açıklanmış. :hehe:
2 nin altında mezun olamıyorsunuz, tekrardan d li notlu veya f olan notlarınızı tekrardan alıp notunuzu 2 nin üzerine çıkarmanız gerekiyor. dd dc cd notları koşullu geçmiş olarak sayılır, bu notlarla geçtiğinizde genel not ortalamanızın 2 nin üstünde olması gerekir. genel not ortalamanız 1.99 bile olsa mezun olamazsınız.
Kamu Yönetimi 2. sınıftayım, 2,16 genel not ortalamam var ve hiç FF dersim yok. Çok şükür bu dönem takılmadan geçtik. :)))
6 dersin 6 sı da AA geldi. Ortalamada 4.00 fotoğrafta koyarsam ayıp olur şimdi :D Herkese hayırlı olsun
alttan tek dersi verip bu dönem bi dersten ff almışım son sınıfım. ikinci dönem kasıp ders bırakmadan bu dersi tek ders sınavıyla halletmem lazım. :D bu koşullu geçmek için genel not ortalamasına bakılıyor dimi beyler. dönem başarılı görünüyor ama emin olayım. dönem ortalaması 2 altı genel ort 2 üstü ise koşulludan geçiliyor değil mi
taşlayın ulan :D ortalamayı niye yükseltiyon kardeşim sen :P
bir soru daha yapsam o ff dersten geçiyormuşmuşum lan. :mad2: