Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
Printable View
Beyler işletme 3. sınıftayım ve bu sene salladım artık dersleri. Yalnızca dönemlik 200 küsür tl parasını yatırıp sınavları loto oynasam atarlar mı yoksa tecil süresi bitene kadar bizimlesin mi derler
arkadaşlar bi sıkıntım var lise diplomam kayıp aöf öğrencisiydim hatırlamıyorum aöf kayıt sırasında alıyormu lise diplomasını
En kötü ihtimal mezun olduğunuz liseden diploma yerine geçen belge alabilirsiniz.Her yerde diplomanın yerine geçiyor.
Bugün 10 da gittim 1.5 da anca içeri girdim 3 gibi sıra geldi ve adam dedi ki senin tecilin otomatik yapılmış gelmene gerek yokmuş boşu boşuna karın soğuğun altında bekledik dünde 2 saat falan bekleyip sıra gelmemiş dönmüştüm isyanlardayım çok fena :D
Askeri şubeyi arayıp tecil tarihinizi öğrenebilirsiniz, gidip beklemeye gerek yok :)
Bu öğrencilik hakkı var. Önlisansı 4 yılda, lisansı 7 yılda bitirmen gerekiyor. Kayır dondurma vs. önemli değil. Giriş tarihinden itibaren geçerlidir. Dikey geçiş yapılmışsa eğer 5 yıl olarak kabul edilir. 2 yılı daha önceki önlisans programını sayarlar. Bunlar uzayınca sorun yaratabilir askerlik şubesi. Yine en net yanıtı askerlik şubesi verir.
konuyu hortlatma vakti gelmiş :) final tarihleri 24-25 ocak
Sınav ne zaman yahu.
Önceki sınav gibi saçma sapan yerlere vermeseler bari.. Sınava gitmek sınava gitmekten zor
anaa haftaya mı sınav :( hiç bakmadım bile bu hafta full calışim
Sınav yerleri açıklanmış :)
Sacma sapan yerlere vermisler oncekilere kufur ediodum beterin peteri varmis
Okulun biri alt sokağımda diğeri yine allah'ın dağında yaa...
Haftaya sınav var İşletme fak. Konaklama işletmeciliği bölümündeyim :D internetten deneme sınavları yapabileceğim yer var mı?