bu iyi oldu çok teşekkür ederim :))) 27 haziran son ozaman :)
Printable View
Tekrardan sorayım; mezun durumunda olan arkadasların sınav sonuc sayfasında mezun durumdasınız diye ibare yazıyor mu ?
Adamın 6.senesi olduğu için yıllık sistemdede notlar gözüküyor ve eski-yeni sistemde bikac dersin adı değiştiği için baya çorba oldu..
Aöf bürosundanda biz kalan derslerini göremiyoruz demişler :) Önceden ne güzel toplamda kalan derslerin,geçtiğin derslerin,muaflar ayrı ayrı renklerde gösteriliyodu..
Vardır bi hayır dicemde :D :D :D Arkadasta son demlerini yaşıyor bitiremezse inzibat koluna girip götürcek :D
7 dersten 1 tanesinden kalmışım. Oda davranış bilimleri ve 2. kez kalıyorum:D
2 nin üstüne çıkmışım sonunda kurtulduk onca şartlıdan :)
Aöf le ilgili benimde bi sorunum var.
Bu dönem 3 dersten ortalamam 1.94 geldi. 2.dönemden dd dc almış olduğum herhangi bir dersi tekrardan alıp ortalamamı yükseltme ihtimalim var mıdır?
Bilen yada başına gelmiş arkadaşlardan konu ile ilgili yardımlarını bekliyorum :/
26 yaşındaysan diplomanla birlikte 2 sene tecil hakkın var haberin olsun. :D
2. dönem tamamen farklı dersler karşına çıkacak zaten. Ama 2. dönem ortalaman 2nin üzerinde olursa eğer o kalan derslerinden geçersin.
arkadaşının tcsini bana özelden yazarsan bir bakayım ders durumuna vs.
ben 2 yıllık bi bölümdeyim. son yarıyıla geçtim. Genel not ortalamam 2 nin üzerinde 3 döneminde şartlı derslerinden muaf oluyor muyum?
2. dönem tamamen farklı dersler karşına çıkacak zaten. Ama 2. dönem ortalaman 2nin üzerinde olursa eğer o kalan derslerinden geçersin.
Durum şöle ki ; mezun olmama son 3 dersim kalmıştı,onlarda ilk dönemdeydi.Ort 1.94 te tıkanınca eski dönemden dd dc de kalmış herhangi bir dersi alıp senelik ortalamamı 2.00 üstüne çıkartabilir miyim? Geçen seneki 2.dönem 2.00 ortalamanın üstünde bu yüzden ders seçememe gibi bi durumum olabilir mi?
@CenkB ; şuan 3.sınıf 5.yarıyıl bitti 4.00 ortalamayla. Benim örgüne geçiş yapma imkanım var mıdır ?