sınavlar ne zaman :(
Printable View
sınavlar ne zaman :(
şifremi unutmuşum bir türlü ne yenisini alabiliyorum ne de değişiklik yapabiliyorum
Cumleten basarilar
Gönderdiğin kişiye öğrenci kimliğini ve nüfus cüzdanını ver ben geçen yıl arkadaşımı göndermiştim bu işlem için göndermeden önce büroyu aradım yanında bunlar olsun yaparız dediler. Ama bu sene ayın yerden farklı bir arkadaş yapamadı muhtemelen insiyatif geçerli bu işlerde
işletme 3. sınıf hakkında bi bilgisi olan var mı nedir ne değildir ?
Cevabını net olarak buldum .
Sınav giriş belgesini daha yeni cıkarttım, baktım sınava girmek için gereken belgelerde,öğrenci kartı veya sınavga geçerli öğrenci kimlik belgesi olarak belirtilmiş.
ben gibi olan var ise öğrenci kartsız sadece internetten alınan "sınavda geçerli öğrenci kimlik belgesi "ile sınava giriş yapabiliceğiz.
zamanı olmayanlar büroya gidemeyenler birer cıktı alıp sınavda kullanabilirler.
Vay arkadaş ders çalışmam lazım çalışamıyorum yaa. Evdeyim ama aklıma başka başka şeyler geliyor.
beyler 7 dersim var benim yerime sınava giripte geçtiği ders başına ücret verebilirim mesela ders başı 100 lira
Gecen senenin çıkmış sorularını nerden bulabilirim lin varmı ?
Kitaplar önümde hala başlayamadım.
Ben dün Aksaray bürosuna gittim kalabalıktı ama toplu halde alıyorlar kimlikleri ve isim isim çağırıyorlar en fazla 10 dk bekliyorsunuz. Ben sonradan kaydı Fatih bürosuna aldırdığım için kart Fatihe gitmiş, gittiğimde önümde sadece 1 kişi vardı hemen aldım kartı. Aksaray bürosu genelde kalabalık.