Sınavlar açıklanmış ne bu acele anlam veremedim. :S
Printable View
Sınavlar açıklanmış ne bu acele anlam veremedim. :S
beyler sınavlara girmiyorum ama her dönem kayıt yeniliyorum okul kaydım silinir mi :)
Niye ters anladın ki ? Bende askere gitmemek için açık öğretim okuyorum. İdeolojinin ne alakası var ki şimdi neyse..
reis yanlış anlaşıldık kusura bakma... :)
Bir değişiklik olmazsa şuanda yaşlanıp ölene kadar okuyabilirsin sorun yok. :)
Askerden kaçmak için okuyorsan ki bir çok kişi öyle yapıyor 29 yaş sınırına dikkat et. :)
Bir de öğrenim süresi var. 2 yıllıksa 4 yıl 4 yıllıksa 7 yıl dikey geçişse kayıt tarihinden itibaren 5 yıl süren var. Sonra öğrencilik haklarından yararlanamıyorsun.
O süreyi doldurduğunda bir ek-c2 belgesi alıp askerlik şubesine gitmekte fayda var.
Bu arada bazen üni.nin yolladığı belgeler nadir de olsa askerlik şubesine ulaşmayabiliyor. O durumda tebligat gelir zaten. Belge alıp elden götürebilirsiniz. Öyle birşeyle karşılaşırsanız heyecana gerek yok. :D
Tek ders sınavında ortalama hesaplanırken vize puanı alınıyor mu ?
Evet. TEk ders final sınavı yerine geçer.
sonuçları nezaman açıklarlar acaba ?
arkadaşlar peki bir kaç yıldır kayıt parası yatırmayıp yenilemediğimiz 1. sınıfımız ne kadar geçerli olur ? :)
ben kayıt bürosuna dondurmak için gittiğimde, kadın, zaten askerlik sorunun yok , parayı yatırmadığın sürece donuk kalacaktır demişti ama doğrumudur.
2009 yılında aöf'e kayıt yaptırmıştım. örgüne geçince unutmuşum harç filan yatırmamıştım. 4 yıl sonra yeni kayıt için büroya gittiğimde eski kaydı sildirmek zorunda kalmıştım. yani benimki hiç işlem yapmadan 4 yıl kalmıştı. Büro çalışanlarının söylediği doğrudur ama...
sonuçlar açıklanmamış hala :) nezaman açıklıycaklar ? :)
Bu cuma olabilir bi ihtimal, yada önümüzdeki hafta başı olur 15-20 gün arası sürüyo sonuç açıklaması ortalama, açıklasalar da bizde ona göre hareket etsek...