Bu sefer pek çalışamadım. Allah yardımcımız olsun :)
Printable View
Bu sefer pek çalışamadım. Allah yardımcımız olsun :)
Güncel çekelim.Giriş belgelerini almayanlar nufus cuzdanı kaybedenler son gun sayılır. Sabah aöf merkezlerı calışacak işinizi son zamana bırakmayın günceli.Herkese Başarılar
herkese başarılar dilerim
sınav soruları kaç gün sonra yayınlanıyor tahmini ?
10-14 gün içinde yayınlanıyor.
Arkadaşlar bu dönem okul biterse ağustos celbine yetişiyormuyum? Geçici mezuniyet veriyormu aöf? Gerçi seçimlerden dolayı öne alındı sınavlar galiba 31 hazirana kadar diplomayı alırsam yetişiyorum. Yinede bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.
O deilde bugun fakulltede 2 tane sınav vardı. Sınava gıremedım. NE sansızım. Koskaca itu bunu nasıl goz ardı edıyor bılemıyom. Zaten son dersım son fınalımdı rıske atmadım. :)
vize'den zor gibiydi sanki sınav, yada bana öyle geldi :D
nasıl geçti beyler finaller ?
Çok efsane salladım ben örgütsel davranış dersinde üç beş tane çıkmışlardan vardı diğerleri mokoko geçmiş olsun
Finansal Tablolar'dan sıçışımın resmiydi heralde bu finaller.
Seneye çan kalkıcakmış diyolar murat dershanesinden bi hoca söyledi. :S
çan kalkarsa herşey biter :)
Arkadaşlar şu anda üniversite 4. sınıfım.Bir sene uzadı okul.Hiç sınavsız herhangi bir bölüme direk kayıt yaptırabiliyor muyum? (2 veya 4 yıllık farketmez.)
4 yıllık okuyan veya mezun olanlar için ikinci üniversite programı var bildiğin açıköğretim. Ben şu anda bundan faydalanıyorum Anadolu üniversite , Atatürk üniversitesi , İstanbul üniversitesinde var bildiğim kadarıyla.2 yıllık ve 4 yıllık bir sürü bölüm var.
Finansal tablolar bu kadar mı zor olurdu ? Hoca bile şaşkın :) :) Bizim murattan kimse çan kalkacak falan demedi öle bisey duymadık