Tek dersten çakmisiz finansal tablolar analizi beyler sınav ne zaman birde bizim Yapacağımız kayıt felan var mi herhangi
Tek dersten çakmisiz finansal tablolar analizi beyler sınav ne zaman birde bizim Yapacağımız kayıt felan var mi herhangi
Tüm dersleri geçtim fakat geçen sene harcı yatırmayı unuttuğum için seneye ikinci dönem 4 sınıf derslerini alacağım sonra bitiyor kısmetse![]()
bu tekrar demek ne oluyor.komple dersleri baştan mı alıcam.yoksa geçtiklerimi geçtim sadece kalanları mı alcam seneye..
6+1 dersin hepsini vermişim tek ders sınavına girmek kaldı![]()
Emniyet kemeri sizi koltuğa değil hayata bağlar!
İlk dönemlerin hepsi başarılı bu dönemde "Uyarı" yazıyor :S
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Arkadaşlar tek ders için kayıt gereklimi ?
3 sınıfdaydım 1.99la koşullu derslerim girmiş durumda.Evlat acısı gibi koydu valla 4den ders almaya devam![]()
9 dersten bu dönem için 8ini vermişim bi dersim FF ortalamam 2.05 . Önümüzdeki sene ilk dönem de derslerim var fakat yine ikinci dönemde sadece bu FF olan dersi tek derstenmi veriyorum yoksa bunun yanına başka ders alma zorunluluğum varmı. 4. sınıfım zaten başka dersim kalmadı ikinci döneme ait dersler içinde bu FF'den başka.
Çalışmadan 10 da 6 yaptık Çok şükür seneye görüşmek üzere.
Maksat evladimiza uni bitirdik demek yoksa askerligi yaptik evlendik is kurduk filan yani
Hobi olarak bakiyorm aöf e![]()
Arkadaşlar ben bişi anlamadım bu işten![]()
Not ortolamam 2.030 başarılı diyo fakat, 2 tane DD , 2 tane FF var ben şimdi geçtim mi yoksa tek ders sınavına mı kaldım nasıl oldu?
Hayvan gibi şiii yapmışlar ya.
FF olab dersin tekinin dönem sonu sonucuda 5 hahaha![]()
![]()
Biri bana açıklasın şaibede kaldım
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)