ayrıca ikinci harçların son yatırma tarihi bu ayın sonu haberiniz olsunçalışma olayı kolay arkadaşlar 4 ay önceden başlayınca her gün 1 saat çalışsanız 3 defa komple bitiriyorsunuz kitabı
![]()
ayrıca ikinci harçların son yatırma tarihi bu ayın sonu haberiniz olsunçalışma olayı kolay arkadaşlar 4 ay önceden başlayınca her gün 1 saat çalışsanız 3 defa komple bitiriyorsunuz kitabı
![]()
arkadaşlar yarı yarıya düşürülmüş mü harçlar ? ben 240küsür para yatırdım yarı yarıya düştüyse nasıl bişey olucak acaba....
.
söyle bişey buldum netden....heralde açıkilkögretim ve lise için harç indirimi...
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu, açık ilköğretim okulu ile açık öğretim liselerinin harçlarının yüzde 50 oranında indirildiğini bildirdi.
Bakan Çubukçu, EĞİTEK’teki “Uzaktan Eğitim Koordinasyon Merkezi ve Alo Eğitim” hattının tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızın bu hizmetten daha fazla faydalanmaları için açık ilköğretim okulu harçları 20 TL’den 10 TL’ye, açık öğretim liselerinin harçları 40 TL’den 20 TL’ye çekildi. Böylece eğitim imkanından uzak kalmış ya da yarıda bırakmış kadınlarımızı, yetişkinlerimize, özürlü vatandaşlarımızı bu hizmetten faydalanmaya davet ediyorum” dedi.
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
ilk ve ortaöğretimin harçları düşürüldü. üni harçları aynen eskisi gibi. bu arada, ödemezseniz çok bi faiz gelmiyormuş. 5-6 ayda 10 lira gibi bi meblağ diyorlar faiz için
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
2nci taksit en son ödeme tarihi ne zaman![]()
teşekkür ederim yarın yatırıyım hemen![]()
Komik bi gecikme faizi oluyor ben yıllardır geç yatırıyorum![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
arkadaşlar elinde kullanmadıgınız 3.sınıf işletme kitabı olan varmı?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
arkadaşlar 2010 da mezun oldum işletmeye kayıt yaptırdım hazırlık sınıfı için..bende para yatıracakmıyım yani 28 şubata kadar ...![]()
2008-2009 Yılları 4. Sınıf İktisat arasınav soru cevaplarını bulabileceğim adres varmı ?![]()
#eksikpazar
Ben yatırmıştım çok oluyorda bu 2. taksitmi yoksa 2. taksit için daha zaman varmı ?
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
arkadaşlar hazırlıktayım. çalışma kitabı olarak hangisini almalıyım ?
geç kaldım biraz gerçi ama çalışmalıyım biranönce
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)