ortalama 2 nin üzerinde ama geçmiş yıllarında ortalaması dahil mi o ortalamaya? şuanlık mezun gibi gözüküyorsun benim bilgime göre :D
Printable View
ortalama 2 nin üzerinde ama geçmiş yıllarında ortalaması dahil mi o ortalamaya? şuanlık mezun gibi gözüküyorsun benim bilgime göre :D
Bütün dersleri verdim 1 tane dersim kaldı fakat daha önce almadım ben bu dersi.. Tek ders sınavına girebiliyor muyum ?
tek ders sınavına kalanların sınav sonuç sayfasında mezun durumundasınız yazması gibi tek ders sınavına gireceksiniz tarzında bir uyarı çıkıyor mu acaba?
Bahar dönemi not ortalaması güz dönemine etki eder mi? (güz döneminde 1.89 bahar döneminde 2.03)
Tek ders sınavı ne zaman ? 1 tane ff'im var.
[QUOTE=SekoLive;7854942]aynen alabilmelisiniz bolumunuzun detaynı bilmiyorm ama normalde 2-3 ders kadar alttan alınıyordu sizdede oyle olmalı
Bölümüm İşletme
Aöf merkezini arayarak sordum.
benim alttan kalan dersim makro İktisat. 2. Sınıf Bahar Dönemi dersi.
Şuan 3. sınıftan dersim kalmadığı için 4. sınıfın güz dönemi derslerini alabiliyor muşum. Fakat önümüzdeki sezon 2.sınıf Bahar döneminden alttan dersim olduğu için 4. sınıf bahar dönemi desrlerini almıyorum sadece makro iktisatı alıyormuşum.
Bir sonraki yılda Ben 4. sınıf güz dönemi derslerini versem de 4. sınıf bahar dönemi derslerini ancak 1 yıl kayıp ile alabiliyorum.
1 yıl kaybetmemek için,
Tek dersi başka bir üniversiteden saydırabilmek mümkün mü?
Mümkünse aöf hangi üniversiteleri kabul ediyor biliyor musunuz?
Tek dersi başka bir üniversiteden saydırabilmek mümkün mü?
Mümkünse aöf hangi üniversiteleri kabul ediyor biliyor musunuz?
Tek dersi kalanlar bir başvuru falan yapmıyorlar değilmi eminmiyiz bu konuda?
Bu nedir şimdi :S 4.sınıf güz döneminde FF dersim var bi tane başkada kalan dersim yok. Tek ders sınavına girebiliyormuyum.Giripte geçersem ortalama 2.00 tutturup mezun olabiliyormuyum kafam çok karışık çooookkk :D :D :D
http://i.hizliresim.com/g5pBQ5.jpg
Edit: Güz dönemindeki dersini yüksek tutup ortalamayı yükseltirsen bu derslerdende otomatikman geçmiş sayılırsın.. Tek derse hiçbir sekilde giremiyorsun