devrelerimiz kalmamış mı burada ? :D
Murat kitaplarından çalışın beyler soruları da çözün emin olun kalmazsınız...
Printable View
devrelerimiz kalmamış mı burada ? :D
Murat kitaplarından çalışın beyler soruları da çözün emin olun kalmazsınız...
aof ün kendi portalı var eogrenme diye ona girin ordaki deneme test lerini yapın tavsiye ederim.
Elinde murat kitaplarından olup değerlendirmek isteyen konuya yazsın :)
sınav yerini açıklamayı düşünmüyorlar galiba 5 6 gün sonra sınav var hiç bukadar geç açıklamamıştılar :)
acaba öğrenci kaydımda sorunmu var sınav yerlerini göremiyorum diye baktım fakat meğer sınav yerleri gerçekten açıklanmamış .
Konu güncellendikçe sınav yeri açıklandı sanıyorum hep :D
İnsan istemeden de olsa ürküyo :hahaha:
sınav hala açıklanmadı. :D
Cumartesi sınav var adamlar daha giriş yerini açıklamamışlar büyük ihtimal çarşamba gibi açıklanır.
Çok gerildim şimdiden:D
yerler açıklandı dalınnn :D
Bu sene bende 4 yıllık işletmeye başladım 1. sınıf dersleri nasıl kolay mı çalışmaya gerek var mı ? Sadece çıkmış sorulara baksak yeterli olur mu ?
Evet gecmis olsun.
Soru; atatürk üniversitesinin aöf soruları ile anadolu üniversitesinin soruları aynı mıdır ?
Arkadaşım vizelerine online olarak bilgisayar başında girdi. Bende mi yatay geçiş yapsam o okula acaba :)
Benim aof 2 yillik 4 e tamamlamada atatürk sececegim online sinava 5 kislik ekiple girmeyi planlıyorum önümüzdeki yillarda.
:)
Benim arkadaşta online yapıyor cevaplara bakıp.Oh ne güzel iş dedim.
Ama sadece vize için gecerli ve yuzde 20 etkisi var finalde yine sinava gidiliyormus:)
Ataaöf de arkadaşlar var büroda okuyon. biri giriyo hepbirlikte yapıyolar sonra soruları alıp kalanı yapıyo :D
Hadi hayırlı olsun açıklanmış.
açıklanan ne yaw yok daha bir şey sitede
Fatih Koşano espriyi ben yaparım bitek. :hehe: