Kitap evlerinde vardır ders kitabı satan kitapevleri yada sahaflardan temin edebilirsiniz...
Printable View
ilk sınavlar kacıncı unıteye kadar 6 mı?
valla ben bizzat kurs alıyorum Murat eğitim kurumlarından biraz tuzlu tek ders fiyatı ama değer,Hocalar,ders anlatımları bizlere dostça yaklaşımları süper ötesi,genel tarama testlerini çözdürüyolar bize dedikleri şu,ben size 65-70 puan almalık bilgi sundum bu testleri mutlaka çözün diyo,benim gibi iktisat ve muhasebe özürlüsü biri,83-93 gibi notlar aldı ve dersaneden oyuncak almıştım :) Şuan Maliye 3. sınıftayım bakalım 2 hafta sonra ki sınavda neler olucak :))
kalırsam askerrrrr 3 ders vermezzsem ısım zor hukuk ıktısat davranıs bılımlerınden gecmek zorundayım
sınav giriş belgesi gelmedi ve sınav haftası alıcam mecbur pazartesi günü, 10 gün kala temin edin diye bir kaç yazı gördüm sınava girememe gibi bi durumum olur mu başına gelen oldu mu hiç
sınav haftasıya belki bi sorun çıkar diye içim rahat etmedi saolasın o şifreyi buldum girmeye çalıştım ama giremedim ne tc no oldu ne mail adresim çözemedim
ya ben 2. dönem taksidini yatırmayı unutmusum subat sonmus sıkıntı olurmu?
gaziosmanpaşa andolu meslek lisesi işletme bölümü
diğeride sağmacılar lisesi
daha kitaplar poşetinde duruo :D
O zaman AÖF bürosuna gidip çıkartmak daha iyi olur.Sınav günü bile cıkartanlar oluyor.Cok sıkıntı olacağını sanmıyorum...
Ben 2010 2. taksidi 2011 ilk taksitle birlikte ödedim.Gecen sene bende unutmusum ama sınavlara girdim sorun cıkmadı...Ama yinede bir öğren AÖF bürodan...
darkred çok saol valla sıkıntı olmuştu içime :)
yine sınav geldi çattı yine bir türlü adam gibi çalışamadım :D son hafta soru ezberleme moduna geçiyim bari....:D :D
ALLAH kolaylık versin, gerçekten bitirene kdr stres ama sonra sınavsız bi hayat, bi boş gelebiliyor insana :)
şimdiden ALLAH zihin açıklığı versin ;)
Son 1 hafta günceli :D
Bu hafta çalışmak lazım:D