uluslararası işletmeden korkmaya başladım
Mesela rusya ve abd nin olduğu bir soru vardı.Hep çıkmış soru normalde cevabı "kar maximizasyonu" ama ters sorulmuş sorudda cevap farklı diyorlar
Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun
Printable View
uluslararası işletmeden korkmaya başladım
Mesela rusya ve abd nin olduğu bir soru vardı.Hep çıkmış soru normalde cevabı "kar maximizasyonu" ama ters sorulmuş sorudda cevap farklı diyorlar
Hadi bakalım Allah yardımcımız olsun
soru ezberlemede sıkıntı orda işte :) boşuna ölçme tartma yapmayın en güzeli öğrenene kadar beklemek :)
beyler ben şimdiden çıkmış soruları işaretlemeye başladım ama şöyle bir soru var
Aşağıdakilerden sektörlerden hangisi sert erkek, maço kültürüne örnektir?
A) Havacılık
B)Tüketici Ürünleri
C)Kozmetik
D)Elektronik
E)Finansal Hizmetler
şimdi murat yayınlarında cevap kozmetik yazıo
ama bu sitede link cevap havacılık denilmiş. Bende hangisine güvenebiliceğimi karar veremedim. Murat yayınlarında hata olabilirmi? Bütün soruları yanlış ezberlemeyelım
bazen sorular yanlış oluyo murat bu soruları düzeltiyo murat her ne kadar düzeltip yayılasada kitapları çıkmış soru tekrar geldiğinde aöf bu soruları düzltmiyo ve geri eski haliyle yayınlıyo ondan olabilir hocalara sormak lazım
içim sıkıldı şimdi ne yapsam bilemiyorum bu sene kesin bitirmem lazım bugünden ufak ufak çalışmaya başlıcaktımda bu soruların hatalı olup olmaması motivasyonumu bitirdi resmen
inş dertsiz sıkıntısız geçer herkes
Ömer geç oldu kusura bakma ya :D Murat yayınlarının çıkmış sorularını alıyorum ona çalışıyorum :)
Girişimcilik ve stratejik planlama iyidi benim için. Sermaya piyasasında 15 soru yakaladım kesin ve net çıkmış soru :) Grişimcilikten 19 stretejikten 17 tane. Bu sınav dönemi çok iyi geçti benim için. Uluslararası işletmecilik ve sermaye piyasası zorladı biraz ama :)
aynen murat yayınları iyi yakaladı bu sene , böle olcağını bilsem teste daha fazla abanırdım :)
notumu öğrencem diye bence moralinizi bozmayın , bakim derken kafa karışıyor çünkü iyice :)
Ben Türk Vergi Sisteminden tırsıyordum alttaki derdim en az 17 soruyu gözüm kapalı yaptım 13dkda bitirdim sınavı ama kalan sürede oturup sınıfı seyrettim:D
2.30daki sınavdada arabayı seyrederek sınav oldum pencere dibindeydi penceredende görünüyordu :D
kitapçıklar açıklandı arkadaşlar
bakma murat bakmaaaaaaa,durduk yere moralini bozmaaaa :D
bakmayacam :D
Bakmakla bakmamak arasında kararsızım :)
Verdikleri siteye girdim cevap anahtarını bulamadım
Tam olarak hangi sekmeden giriş yapıcaz ?
cok karısk bakmaya usendm
bakın kafanızı karıştırıp moralinizi bozcaksınız başka bişey değil sabır :)
sonuçlar ne zaman açıklanıyor beyler ?
3-4 haftadan önce açıklanmaz.
hıc bakıpta moralimi bozmicam :D:D
muhasebe denetimi ve mali analiz 83
ulustlararası işletme 70
insan kaynakları 90
SPK 93
stratejik yönetim 97
girişimcilik 83