Tek ders sınavları uc derse cıkarıldı | Gundem Haberleri
Vurrrrduuuu goll oldu :)
Printable View
Tek ders sınavları uc derse cıkarıldı | Gundem Haberleri
Vurrrrduuuu goll oldu :)
Evet kara güne yaklaşıyoruz 15 11 8 0 alanlar napsın söyleyin nasıl bir yol izleyelim :)
Sallayarak gireceğim 31 0 0 15 aldım benda :):)
Yerler açıklandı diye girdim konuya :)
Sınav giriş yerleri açıklandı.
hafta sonuna kadar bol bol yağmur yağması lazım bu karda izmittin dağına beni veren öğretim fakültesine ben. Arabanın çıkamıcağı yerde artık kurtlarla devam ederim. Bu arada ben öğretim sisteminde oldukça acemiyim 11 12 16 tarzı notlarım var kaç almam lazım 45 alsam yetermi.
35 Geçme alt sınırı. Gerisi çan eğrisi sistemi yazmış birisi 36 alırsam AA gelecek gibi hissediyorum :D Kopya çekebilen var mı nasıl yapıyorsunuz.
arkadaslar benim tek ders kaldi bu donem bi tane dersten girdim ilk sinav 82.5 gno 2.10 bu sinav kotu gecti minimum 15 puan alsam gecermiyim ? puan hesaplama programina baktim bu sekil yaziyor anlayamadim tam olarak.
35 le dd düşerek geçiyorsunuz hocam dersten hayırlı olsun
birinci dö nem bilgi toplumu ve e devletten , bildiğimiz market indirimi gibi not aldım 10 değil, 9 değil , 8.75 :D Nedir ya..
aöf değilde örgünde ben 2. sınıftayken .s*kindirik sayısal bi dersin sınavı vardı bende 3-5 puan ateşler hoca diye sıkıyorum sınavda klasik ha bu arada. Rastegele soruyu iki kere falan yazıyorum . Garip garip işlemler daha yeni yeni samimi oldugumuz bi arkadaşta benden kopya cekicem diye ugraşıyo ben full doldurunca tabi al la bak dedim ama genede sen bilirsin diye uyardım ben bunu . 2 senedir konuşmuyo benle selam bile vermiyo zararlı cıkarım diye korkuyo galiba :D buda böyle bi anım niye anllattım bilmiyorum sonuc olarak gecmis olsun cümleten cok kötü geçti benim . :D
Sınavlar ne zaman açıklanır vizelerde 9 dersten 4 ü batık bari diğer 5 ini kurtaralımda seneye şansımız artsın
Arkadaşlar işletme lisans mezunuyum,aöf'den bir bölüm daha bitireyim diyorum hangi bölümü tavsiye edersiniz ? Belki ileride işimize yarar düşüncesindeyim .
Edit:sınavsız ikinci üniversite imkanı varmış tarihini kaçırmışız tüh .