Sen dur seni daha çok titretecem :D
Printable View
Evet Cenk, çok teşekkür ederim yeniden, ama şu son uygulama ve ders fazlalığını beklemiyordum, akıntıya karşı kürek çekemem artık. Yeniden gireceğim ösym ye 2 yıllık ve iş yerimde işime yarayacak bir bölüm seçmem lazım. Coğrafi bilgi teknolojileri ve bilgisayar üzerine diğer bölüm, iş yerinde onların teknikerlik sınavı var, tarım için başvuru yaptım kabul etmediler.
Titretmek daha keyif verici. :D
Abi inan hiçbir fikrim yok. Sadece web tasarımı bölümüne 2. üniversite hakkı verildikten sonra patlama oldu kitap yetiştiremedik. Yardımcı kaynakları bu dönem için yoktu. Belki önümüzdeki sene gelir.
Ösym başvurusu bitmiş şansa bak :) kaçırdım bu sene.
Açıklandı. :D
Her zamanki gibi berbat 6 dersten 2 sini vermisiz. Şaka gibi
2 dersin 1 inden kalmışım.Ya bu hukukun temel kavramlarından nasıl geçecem ben :(
4 dersin 3 ünden kalmışım
Türk İdare Tarihi - 67.50 - 45.00
Çevre Sorunları ve Politikaları 81.25-53.75
Türk Vergi Sistemi 60.00 - 44.25
Maliye Politikası1 - 53.75 - 55.50
ilk ve ikinci notlar. ikinci sınavda düşürmüşüm notları tüh :) okul bitti sanırım benimde sonunda kurtuldum darısı sizin başınıza
son iki ders kalmıştı biri bc biri cc herhalde mezun demek i oluyo bu ?
cc olan ders 32.6 dan cc gelmiş artık ortalama nasıl düşükse :D
Genel muhasebeden 3.25 almışım. Mübarek sınav sonucu değil BMW modeli.
Dış ticaret 1. sınıf öğrencisiyim 4 dersten FF var diğer 4 dersin 2 si bb biri cc diğeride cd şimdi bu dersler için bütünleme tarzı bir şey var mı bu dönem yoksa sene sonunda mı olacak ? Bir de yeni kayıt dönemi ne zaman ve kayıt ücreti ne kadar belli mi ?
Beyler 2 senelik aöf ne okunur?