Bu okulu nasıl bitereceğiz tavsiyesi olan varmı 4 yanlış olayına ?
Printable View
Bu okulu nasıl bitereceğiz tavsiyesi olan varmı 4 yanlış olayına ?
Bende tam zamanında bitirmişim yanlış doğruyu götürme olayı falan yoktu son sene murat açıköğretime gittim ve kurs sayesinde bitirdim.
1 dönemde 10 tane ders verdim..
Gerçi şuanki sorular biraz sağ gösterip sol vuruyorlarmış ama gitme imkanı olan hiç düşünmeden gitsin yada sınavlardan 10-15 gün önce kursta geçmiş yılların soruları ve örnek çözümleri satılıyor 4-5 tl gibi bi rakama mutlaka alın soruyu cevabı okusanız bile faydasını görürsünüz
Bitirmeden askere gelmeyin mutlaka kisa dönem gelin pisman olursunuz hemde ölesiye. Ben şuan askerdeyim kisa dönem bile çekilmiyor 366. Kd atarsa $27
İl seçmek için sistem hala açık mı bilmiyorum. Bürolara gelen bilgi yok. Öğrencilerin söylediği kadarıyla yönlendiriyorum bende.
Öğrenci sayfanıza girip oradan yapmanız gerekecek il seçme işlemini. Eğer yapılmıyorsa ya 3 ders sınavına giriş hakkınız yoktur ya da sistem kapatılmıştır.
Sınava girmemezlik gibi bir durum olmaz zaten. 3 ders sınavı her ilde yapılmıyor. İl seçme hakkı veriliyor. Onu kaçırırsanız, mevcut sınav merkezinize en yakın sınav merkezi çıkar.
Normal sınava girer gibi 1 hafta öncesinden sınav giriş belgesi alıp sınava girersiniz.
İlgili duyuru.
Acıkoğretim Sistemine Gore Oğretim Yapan Fakultelere Kayıtlı Oğrenciler İcin Uc Ders Sınav Duyurusu | Anadolu Universitesi
Gerekli metin.
-Türkiye’de üç ders sınavının yapılacağı Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Konya, Samsun, Trabzon, Van illeri ile KKTC/Lefkoşa büroları 22 Temmuz 2017 Cumartesi günü 10.00 – 15.00 saatleri arasında açık olacaktır.
-Üç ders sınavına girecek öğrencilerin sistemimizde kayıtlı olan sınav merkezlerine göre sınav yapılacak illere atamaları aşağıda yer alan tablo kullanılarak Fakülte tarafından yapılacaktır. Öğrencilerimiz üç ders sınavına gireceği sınav ilini, 22-23 Haziran 2017 tarihlerinde TC kimlik/öğrenci numaraları ve şifreleri ile Anadolu Üniversitesi adresi “Öğrenci Otomasyonu” bağlantısından sayfalarına giriş yaparak, AÖF bürolarına bizzat giderek veya 0850 200 46 10-19 (10 Hat) nolu Açıköğretim Etkileşim Merkezini arayarak değiştirebilirler. Belirtilen tarihlerde değişiklik yapmayan öğrenciler Fakülte tarafından atandıkları sınav ilinde sınava girmek zorundadırlar.
Sen en iyisini yapmışın mert. Muhtelemen seninle aynı dönem başlamışızdır okula ama hiç çalışmadık derslere soru bile çözmedik halbuki yanlış doğru olayı yoktu sen çıkmış sorulardan 10 tane ezberle tak diye geç geri kalanı a a a b b b c c c yap 2 3 doğruda oradan 55 60 al geç. Çok pişmanım şuan bitirmediğim için artık çıkmış sorularda fayda etmiyor
http://i66.tinypic.com/10xtxm8.jpg
Böyle birşey normal mi ya da daha önce başına gelen var mı acaba? Finallerden sonra finansal tablolar analizinden kaldı olarak gözüküyordum hatta tek ders sınavı için sınav yeri seçme sayfasına falan girdim, İstanbul Kadıköy çıktığı için değiştirme falan yapmamıştım. Bu gün telefona yukarıdaki mesaj gelmiş. Öğrenci sayfasında da ders DD olarak geçti gözüküyor.
Mezun muyum şimdi;)
Şimdi bide Yüksek Lisans derdi var. Bitmez bu dert :D
bu okulun biteceği yok murat dershanesini aradım ders başı 300-350 fiyat verdiler gözüme geldi valla. Güz de 8 baharda 7 dersim var nasıl yapıcaz bilmiyorum
5 dersim kaldı nasıl calışcaz nasıl edecez anlamadım 2 yıldır geçemiyorum :/
ya benim 2 dersim vardı finallere girmedim 3 derste veririm diye
şimdi 5 dersim var dd olanlarıda kaldı gösteriyor not ortalamam 1.99
hem 3 derse giremiyorum hemde seneye 5 dersten mi sorumluyum?
aradım şimdi bğtlere giremiyoruz ztn
bu sene veremediğimiz 2 derste 5 e çıkmış
derdim yok bu dangalakların işiyle uğraşacam
sistem değişene kadar bişi okumam artık kalsın
Arkadaşlar bir konu hakkımda sorum olcak şimdi 2 yıllık üniversitem bittikten sonra 4 yıla tamamlamak için aöf ye kayıt oldum son 3 dersim kaldı mezun olmam için şimdi mezun olunca tekrar farklı bir bölüme kayıt olsam aöfde askerlik için tecil edebilme hakkım oluyor mu yoksa yüksek lisans yapmak zorunda mıyım?
Tek ders sınavına 2 gün kaldı.Hukukun temel kavramları için fikir veren varmı verelim mezun olalım.Neye çalışalım çıkmış sorularla bi yol olmadı geçen dönem