Bu hafta başlıyorum bende deneme çözmeye,
Printable View
Bu hafta başlıyorum bende deneme çözmeye,
benimde başlamam lazım ;)
onderdiğiniz denemeler varmı ?
Deneyim dershanesinde son 5 yılın cıkan soruları basılıyor onlar cok faydalı.Henuz cıkmadı ama :)
murat yayınlarında da var gecmıs yılın soruları kıtap seklınde 12 lira
bende murat yayınlarından calısıyorum faydalı gercekten 4. sınıf ısletmedeyız bakalım bu sene ne olucak son sınıfın zor olan derslerı nelerdır tecrubesı olan arkadaslar varsa bılgı versın bızede ya :)
Off off hiç çalışmak gelmiyor içimden 3. sınıftayım 6 senedir bitmedi :D
Geçmiş yıl sorularını indirebileceğimiz bi yer varmı?
hep erteliyorum bugün yarın çalışmaya başlıcam diye ama pek ışık göremiyorum kendimde :)
aöf destek dıye bı sıte var orda var gecmıs yıllarda cıkan sorular
geçmiş 10 yılın sosyal hizmetler soruları var ama bende calışacak 10 yıllık bitkinlik yorgunluk hissi yaratıyor :(
bende bu sene kayıt yaptırdım ılk defa gırıcem sınavlarına 4 ders varmıs işletmeye kayıt oldum meslek yuksek okulundan gecıs yaptım hazırlık okucaksın dedıler 4 dersın 2 sını gecmem gerekırmıs ust sınıfa gecmem ıcın kıtap verdıler ama pek yararlı deıl herhalde dersaneyede gıtmem test alıp cozsem iş gorur ıns
nası lan ben 1-2 nisan diye bilioırum sınavları
nısan 2-3 dogru bılıosun sayılır :D
bu konuyu gorunce icim daralıyo
Yumurta dayanmadan çalışın beyler :D
Biraz araştırdım, soruların mantığını anladım. Geçmiş yıllarda çıkmış sorulara bakın aynı sorulara çıkmıyor ama aynı konu-bilgi hakkında soru çıkıyor. Aynı cevabı(bilgiyi) disteyen farklı sorular yani:)
Farklı kitaplara falanda gerek yok aöf'un kendi kitabı çok basit ve açıklayıcı bi defa okusanız yeter.