nokta atışı olayına pek inanmıyorum ama murat yayınları gibi kitap çıkartanlar 10 gün kala falan testler çıkartıyorlar onların iyi olduğunu duydum bi araştır bence , ben intibakda murat testlerine baktım 70 altı notum gelmedi şükür geçtim ;)
Printable View
nokta atışı olayına pek inanmıyorum ama murat yayınları gibi kitap çıkartanlar 10 gün kala falan testler çıkartıyorlar onların iyi olduğunu duydum bi araştır bence , ben intibakda murat testlerine baktım 70 altı notum gelmedi şükür geçtim ;)
Yanlış anladın sanırım :)
ben nokta atışı derken kesin emin olduğum soruları arıyorum. Kendim pek bilmediğimden emin olmam lazım. Bizim yeğen takıntı yapmışta :D
anladım :D kolay gelsin :)
bu zamana kadar calısmadım artık calısma zamanı karacan akademinin nokta atıs cıkmıs cıkcabilecek sorular kitabını aldım test çözüyorum bakalım inş faydasını görücez :)
konuyu hortlatalım sınava az kaldı çalışıyormuyuz :D
yarın sabah allah izin verirse çalışacm :D
hep yarın hep yarın günler geçiyor insanın aklına geldikçe morali bozuluyor dimi :D
yarın bende başlaıyorum bu sefer ciddi kasıcam :D
yarın bende çıkmış sorulara kasmaya başlıcam :D
anlaşılan herkes yarın kasıyor ahaha :D
ben murat eğitimde iktisat bölümü ve finansal yönetim sorumlusuyum ayrıca iktisada giriş iktisat teorisi finansal yönetim uluslararası iktisat derslerini veriyorum ve şu an hangi dersden ne oranda nerden çıkacağını tecrübe ve istatistiksel olarak tahmin ediyorum :)
sevgili arkadaşlarım(öğrencilerim) ciddi olarak dersleri geçmek isteyen varsa özelden msj atsın burda reklam tarzı birşey yapmak etik olmaz iyi geceler
allahın cezası aöf sınavları :S ne sinir bozucu bi sistemdir bu yarabbim :S
tolga abi sınavlar hakkında PM pls :)
sana yapman gerekeni söyledim zaten :)
abi zahmet olmazsa bi Pm'de ben alabilirmiym :)
Valla bende alıyım bi pm bu sene bitirmek istiyorum bu okulu:) özellikle finansaldan 27 aldım alttan dersim onu geçmem lazım:D
Edit: 4.sınıf işletme benimkide:)
işe gitmeden önce bu saatte ders çalışıyoruz olacak iş değil :)
1.sınıf işletme, bir pm de ben alabilir miyim :)