sınavlara 15 gün kaldı bende kitabın yüzüne bakmayanlardanım işimiz Allaha kaldı böyle giderse :(
Printable View
sınavlara 15 gün kaldı bende kitabın yüzüne bakmayanlardanım işimiz Allaha kaldı böyle giderse :(
guya bu sene calısıp alttan olan dersleri vericektim tek sayfa okumadım arkadas su giriş belgesi gelsede ateslese barı 3-5 sayfa bişi okusak :D
:( Hiç ders çalışasım yok ya :( Ama bitirmekten başka çarem de yok ne yapsam bilmiyorum :(
AÖF'de muafiyet oluyor mu. Önlisansta gördüğüm dersler vardı, bunlar şuan aöf'de de var. bunları aradan çıkarabiliyor muyuz?
Olmuyor diye biliyorum, ben de bakmıştım yönetmeliğe çünkü..
bildiğim kadarıyla muafiyet olmuyor. bende okulda girişimcilik görmüştüm, şuanda işletme 4teyim. yine alıyorum dersi.
Muafiyet yok :) Ben işletme bitirdim muafiyet olsaydı direk aöf den diplomayı alır çıkardım :)
Ben birazdan başlıyorum çalışmaya :)
dün biraz bakmıştım bugünde öğleden sonra bakınım biraz :D
3. SINIF KAMU okuyorum, gecen sene 3. sınıfın tum derslerını verdım fakat 2.sınıftan gelen iktisat teorısı yuzunden sadece 1 ders ıcın bu sene tekrar sınıva gırıcem aklımı yıycem 1ders yuzunden 1senem gıttı.
işte bide bu saçmalığı var gerçi seneye artık böle bişey olmıycak ama vuruyor piyango ..
Püh yırtarmıyız biyerden diye baktım da yok yemedi :D mecbur çalışcaz..
dışarda lafa gelince aöf çok kolay diyorlar işte :)
Pazarlama yönetimi çalışıyorum ama o kadar zor gelmedi bu ders bana....
kolay derslerden zaten ;)
Arkadaşlar yeni kayıt oldum ben daha kitap açmadım sınavlar ne zmn??:))
işimde yükselme sınavım var, o yüzden aöf yi ekecez azcık:)
Sınav giriş yerleri açıklanmadı dimi beyler?
şimdi baktım daha yayınlanmamış