hiç uğraşmaya deymez. murat yayınlarının kitabı var. 2005-2010 arasıydı sanırım. 10 lira gidip almak mantıklı
Printable View
konu gene güncellenmiş hadi hayırlı ossun :)
murat yayınlarının açıköğretim kitapları çok faydalı kpss kitaplarını alıp bakan var mı bu sene alıp çalışcam aynı başarıyı acaba kpss de hem onlar hem biz başarabilcez mi bakalım :)
beyler 1 haftadır bütünlemeler için ders çalışmaya çalışıyorum ama yok olmuyor çalışamıyorum başım ağrıyor :( bende dedim en iyisi geçmiş yıllardaki bütünleme sorularına çalışmak sizce doğru mu yapıyorum birde bu soruları nerden bulurum :soru:
Size yakın Murat eğitim kurumları varsa eğer 12 TL'ye 2005-2010 yılında çıkmış vize-final-büt. soruları var tüm dersler onu alıp çalışabilirsiniz.
allah kolaylık versin ben mezun oldum çok şükür darısı sizin başınıza :D
ben bu siteden çok ders notu aldım çok faydalı bence takip edebilirsiniz...geçmiş yıl sorular felan hepsi var
http://www.acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
allah kolaylık versin ben mezun oldum çok şükür darısı sizin başınıza
ben bu siteden çok ders notu aldım çok faydalı bence takip edebilirsiniz...geçmiş yıl sorular felan hepsi var
http://www.acikogretim.gen.tr/acikogretim.php
kardeşim girdim bu siteye ama sosyoloji yok :(
Açıköğretim - AOF-Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi | Aofforum - vBulletin
dostum bu siteye giremiyorum
11'inde bütler varmış. İnşallah akhisar 11'ine denkgelmez yoksa sınavada giremicez:D
yok yok akhisarı 11 ine denk getirmeyiz bi çok kişi sınava gircek o gün asla olmaz :D
abiler arkadaşlar. bende yeni konu acmayım burdan yazayım.
ben myo dan mezunum. onumuzdekı kayıtlarda aöf 3 4 yapalım 4 yıllık diploma alalım diyorum.
daha once bunu yapan oldumu. neler yapmak lazım nelere dıkkat etmelıyım ? tecrubelerını & bilgilerinizi paylasırmısınz?:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Beyler ben şubatta ödemem gereken taksitimi hala ödemedim :D:D ni etcez :D
Aylık ne kadar faiz biniyo bana peki :D
seco zamanında kubilayın dediği gibi faizilye ödettiler :D
kanka bi baksana sen ben cok anlamıyom bu aöfden :D zaten en güzel yıllarımızı yedi bitirdi :D