hızlı başlangıcı yapmışın hadi bakalım![]()
hızlı başlangıcı yapmışın hadi bakalım![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
3. Sınıf İşletme öğrencisiyim, 2. taksit için son gün 24 Şubatmış yatırmayı unuttum, bir sorun olurmu ?
ride or die
caner biraz faiz biniyor onun dısında sorun olmuyordu.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
%1 demişti bi arkadaş gerilerde , şubat sonuna kadar zaman vardı gerçi
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
2 yıllık üniversite okucam, sonrasında açık öğretime yazılıp 4 yıla tamamlarım diye düşünüyorum..
O sırada da çalışırım, akşamları 1er 2 şer saat düzenli çalışsam, hiç kalmadan bitirebilirmiyim geri kalan 2 yılı mı aöf de beyler ?
Emre Kalkan
2 yıllık Dış Tic. veya pazarlama bölümü okursam, bunun aöf de 4 yıllık karşılığı işletme midir ?
Valla eğer dediğiniz gbiyse heralde basit geçmek sınavları, bende şimdi byle diyorm ama ilerde yine uygularım gibime gelio. Alttan ders bırakmadan, yıl kaybetmeden bitirp snra 6 ay paşa paşa askere giderim![]()
Emre Kalkan
karşılığı işletmemi bilmiyorum valla. ben bankacılık okudum myo, şuan işletme ile devam ediyorum. dediğim gibi o çalışma ile 3 dersi geçtim, hatta 4. sünüde geçicektim 47 ile kaldım sınıf tekrarına. çalıştım dediğimde sadece geçmiş senelerde çıkan sorulara baktım o kadar. oturup konu falan çalışmadım yani. sistemli çalışılırsa geçilir sanırım![]()
pfff bu konuyu görünce moralim bozuluyo yahu murat eğitime yazıldım daha hiç gitmedim derslere ne halt yiceksem![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Ben türk vergi sisteminin konularını bitirdim gibi,ama şöyle baştan bakınca bir şey anlamamış gibi hissediyorumama hayırlısı çalışmaya devam
![]()
imzasız..
Kanka herkes aynısını yapıyorda ben korkuyorum risk'E atmak oluyor aslında ,zaten son haftalar çıkmış sorulara yüklenicem başka çare yok
imzasız..
vallaha benim işime çıkmış son 5 yılın sorularına 3,4 kez göz atmak geliyor bu saatten sonra ders çalışmak bünyeme aykırı nedense![]()
artık corc-i zamanıcdti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)