valla bende fazla çalışmayanlar kategorisindeyim arkadaslar ama inanın çalışanlara cokda zor değildi sorular...7 dersten girdim Allah'ın izniyle 4 tanesinde eminim gecerim diorum bakalım o da çıkmış soruları ezberlediğim derslerdi diğerlerine hiç bakmadım bile ve 3 taneisnden çaktım gibi..sanırım büte kalıcaz..haktran hayırlısı yaa Alnımıza ne yazıldıysa onu yaşicazz başka yolu yok bunun...
Dün uluslararası işletmecilik Bugünde sermaya piyasası ve finansal kurumlar mahvetti beni..... Büyük ihtimalle ikisindede bütlerdeyim....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
forumlara bakıyorum herkes aklında kalan soruları cevapları yazıyor,sonra biri onun cevabı o değildi buydu diyor...Kafam karman çorman oldu bir an önce şu sorular ve cevap anahtarları açıklansada unofficial sonuçlar kafamda netleşse![]()
baya bi kastılar ama büte kalmadan mezun oluruz inşallah.
SongürGarage
USPeformance by UtkuSelamoğlu
aynen benimde başıma geldi polis öle bi aradı ki bayan olsak o kadar karıştırmazsakallıyız diye at hırsızı sandı herhalde
bugun bence iyiydi ya herkes kastı dmeiş ama![]()
4. sınıf C grubundaydım gruplar bence çok farkediyor detaya denk gelen sıçıyor ...
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
davranış bilimleri fena yaptı arkadaş
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)