Beyler ben seneye hangi dersleri göreceğimi nasıl öğrenicem bilgisi olan var mı ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Bende mezun olmuşum. Mezun olan arkadaşları kutluyorum. Olamayan arkadaşlar da üzülmesin inşallah seneye mezun olurlar.
Şu an aofburo ya girip de 1 ve 2. dönem ortalamalarını (uyarı, tekrar , başarılı vs.) yazan kısmı göremeyen var mı yoksa sadece bende mi bir sorun var ?
Mezun olanlar ne yapıyor ? Diploma ne kadar sürede çıkar ? Bu soruyu da arkadaşım için soruyorum, ağustos celbine yetişebiliyor mu ?
Bu sene 3. Sinifta ki derslerimi FF siz sekilde 2.00 ortalama uzerinde verdim.
Fakat alttan Ticaret Hukuku dersim vardi. İlk donem ki Ticaret Hukuku I BC dustu.
İkinci donemki Ticaret Hukuku II ise FF dustu. 2 donemlik durumlarimda basarili yaziyor.
4. Sinif oldum. 4 siniflar sinava ogleden sonra giriyor. Alttan olan dersim yani 2. Sinif Ticaret Hukuku dersime ogleden sonra girmistim. Seneye nasil olacak? Bana ozel kitapcik mi hazirlayacaklar?
TeamPASAOGLU
24 Haziran'dan itibaren diplomalar verilmeye başlanacakmış. Aöf bürosundaki arkadaşım söyledi.
hay aq acaip canım sıkıldı yaa;
-2012 güz döneminde 9 ders aldım ve bitanesi ff geldi
-2012 bahar döneminden 9 ders aldım hiç ff yok
-genel not ortalamamda 2.10
anladığım kadar ile genel not ortalamamın 2.10 olmasından ötürü güz ve bahar döneminde aldığım 19 dersin ff olmayanlarının hepsinden geçtim ve sadece ff olanını tek ders olarak güz döneminde alıcam( yani tek dersten bir dönem kaçıyor
(
tek ders sınavı olucakmıki acaba?bi bilginiz varmı arkadaşlar?
seni unutmuycaz ALİDAN
Mezun durumundasınız yazısını gördüm rahatladım bende... Mezun olanlara hayırlısı olsun... Mezun olmayanlarada bol şans, önünüz açık olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)