Bu sene ilçelerde de sınav oturumu yapılmaya başlandı. Nihayet kurtulduk uzaklara gitmekten.
Bu sene ilçelerde de sınav oturumu yapılmaya başlandı. Nihayet kurtulduk uzaklara gitmekten.
Bıktım Fatihte okul aramaktan arkadaş ya. Ygs lys oks ogs dgs Ne sınavı varsa hepsinde Fatihte okul aramakla geçti. Yine Fatih vermişler.![]()
bu yeni sistem değişti değişeli düzen tutamadım
Önceki senelerdeki gibi çıkmış soruları kitap haline getiren bir yayınevi varmı? tavsiye verebilirimisinz?
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Hasan 1 yılın çıkmış soruları mevcut.Murat yayınlarından alabilirsin 2tl'ye![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Kamu Yönetimi dersleri acayip zor vallahi.
Hele Kamu Personel Hukuku ve Genel Muhasebe derslerine ayar oldum zaten. Sınav giriş listesinde gördüğümde stres yaptım.![]()
Milli Piyango çıksa da dondursam şu kaydımı yaa![]()
![]()
![]()
Allah yardımcınız olsun.
Ben bitirdim kurtuldum
Kula bela gelmez hak yazmayınca
Hak bela yazmaz kul azmayınca
1. Oturum Sınav Bilgileri Sınav Saati : 09:30 Sınav Tarihi : 14/12/2013 CUMARTESİ
Bina Adı / Adresi : ALPARSLAN ANADOLU LİSESİ 123.SOKAK -NO.1 ÇAMLICA MAHALLESİ-YENİMAHALLE-ANKARA
2. Oturum Sınav Bilgileri Sınav Saati : 09:30 Sınav Tarihi : 15/12/2013 PAZAR
Bina Adı / Adresi : YENİMAHALLE ZEYNEP SALİH ALP KIZ TEKNİK VE MESLEK L. İVEDİK CAD. GÜLDERELİ SK.NO:19 YENİMAHALLE
3. Oturum Sınav Bilgileri Sınav Saati : 14:00 Sınav Tarihi : 14/12/2013 CUMARTESİ
Bina Adı / Adresi : HÜRRİYET ANADOLU LİSESİ HÜRRİYET CD.NO:144 DİKMEN
4. Oturum Sınav Bilgileri Sınav Saati : 14:00 Sınav Tarihi : 15/12/2013 PAZAR
Bina Adı / Adresi : BAHÇELİEVLER NEBAHAT KESKİN İLKOKULU KAZAKİSTAN CD (ESKİ 4.CD) ŞEVKET SÜREYYA AYDEMİR SK EMEK
şaka mı bu 4 farklı yer
Sınav yeri için Üsküdar ilçesi seçili ama ümraniyedeki okulları vermişler! Saçma sapan yerlerde okul ara dur...
baskanlar ben bırsey sorcam murat yayınlarıın guz donemı kıtabını aldım 4.sınf 7.yarıyıl mesela denetım konusu 8 unıte hepsınden mı sorumluyum ben sımdı???
tek dersin var, uluslararası işletmecilik. başka dersim yok geçersem mezunum. bu dersten geçip diplomayı alırsam mayıs celbine yetişebilir miyim? bilgisi olan var mı?
Benim bir sorum olacak.
Açık öğretime bu dönem kayıt oldum öğrenci kartlarını 9 aralıktan sonra vericeklermiş,sınava girerken öğrenci kartını istiyorlar mı ? Çalıştığım için sınava giderken mecbur izin alıcam,kartı almak için tekrar büroya gidemicem yani.
İlk defa şanslıyım okulun biri yürüyerek 15 dk diğeri 25 dk![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)