User Tag List

Sayfa 384/588 İlkİlk ... 284334374382383384385386394434484 ... SonSon
11166 sonuçtan 7.278 ile 7.296 arası

Konu: Açıköğretim AÖF Konusu

Sercan K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan K. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam
    metrobusle incirli yapıp ordan bağcılar yıldıztepeye giden minibüslere binmen lazım diye düşünüyorm eğer minibusler kalkmadıysa ömür plazanın yanından

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sınav giriş belgesinin altında bir belge daha var fotorafın olan onu alıcaksn.
    eyvallah abi sağol şimdi fark ettim bende allah razı olsun senden o kadar üşeniyodm ki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    metrobusle incirli yapıp ordan bağcılar yıldıztepeye giden minibüslere binmen lazım diye düşünüyorm eğer minibusler kalkmadıysa ömür plazanın yanından
    Abi minibüs kaç saate gider kimbilir :s Metro ile gidemem mi acaba Zeytinburnundan binsem bağcılar metrosuna ?

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi minibüs kaç saate gider kimbilir :s Metro ile gidemem mi acaba Zeytinburnundan binsem bağcılar metrosuna ?
    kalecenter ın ordan geçen tramvay biraz aşşasından geçiyo sanki ama metroya ters gibi gördm haritdan bakdıgmda

daha iyi bilen vardır illaki yazarlar.

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bişey danışacağım. aöf+master olarak baktıgınızda özel sektörde kurumsal yerlere kapaklanma şansımız nedir? kariyer+ilerleme olarak varmı çevrede bunu yapabilmiş arkadaşlar? eğer aöfü ziklemiyorlarsa askerden gelince dgs filan patlatayım bari napalım..
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler bişey danışacağım. aöf+master olarak baktıgınızda özel sektörde kurumsal yerlere kapaklanma şansımız nedir? kariyer+ilerleme olarak varmı çevrede bunu yapabilmiş arkadaşlar? eğer aöfü ziklemiyorlarsa askerden gelince dgs filan patlatayım bari napalım..
    olay aslinda senin nerde master yaptiginla alakali birazda , okudugun bolum nedir ve hangi sektorde calismak istiyorsun?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olay aslinda senin nerde master yaptiginla alakali birazda , okudugun bolum nedir ve hangi sektorde calismak istiyorsun?
    okan örgün burslu dış ticaret bitti işletme aöfe tamamladım master'ı yönetim bilişim ve ya endüstri müh. üstüne yapmak istiyorum abi.

müh. olmaz demeden söylim özeller gel balım diyorlar abi. Devlet yaptırtmıyor saçma bu da bence. adam sanat tarihi okuyup bilgisayar üstüne master yapabiliyor adı üstünde özgürlükler ülkesinde. Velhasıl çalışmak istediğim sektörler lojistik,otomotiv,bir şans banka da sap erp,iş zekası,iş istihbaratı,hatta rol verirlerse it gibi üretim bandında bile koştururum otomotivde. çözümleri departmanları gibi.

takıldıgım nokta şu tamam aöflüyüz eyv dedim. master allah izin verirse 2 master yaparım sakin ol şampiyon demeden önce linkedinde çok tur attım diyeyim.

ama sen aöflüsün biz sizi 6-0 yendik muhabbetine dönüyormuş ne kadar kabiliyetli ve ya 2 master yapsında diyorlar beni sinir ediyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalecenter ın ordan geçen tramvay biraz aşşasından geçiyo sanki ama metroya ters gibi gördm haritdan bakdıgmda

daha iyi bilen vardır illaki yazarlar.
    Beni her sınavda bağcılar-güneşli-kocasinan taraflarına veren o sistemin taaa aq.

Serkan abi sağol bi bakiyim bu akşam ben.

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu msjından bu konuda 5-10 tane bulurum alican
    hahahaha bence daha fazla vardır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan örgün burslu dış ticaret bitti işletme aöfe tamamladım master'ı yönetim bilişim ve ya endüstri müh. üstüne yapmak istiyorum abi.

müh. olmaz demeden söylim özeller gel balım diyorlar abi. Devlet yaptırtmıyor saçma bu da bence. adam sanat tarihi okuyup bilgisayar üstüne master yapabiliyor adı üstünde özgürlükler ülkesinde. Velhasıl çalışmak istediğim sektörler lojistik,otomotiv,bir şans banka da sap erp,iş zekası,iş istihbaratı,hatta rol verirlerse it gibi üretim bandında bile koştururum otomotivde. çözümleri departmanları gibi.

takıldıgım nokta şu tamam aöflüyüz eyv dedim. master allah izin verirse 2 master yaparım sakin ol şampiyon demeden önce linkedinde çok tur attım diyeyim.

ama sen aöflüsün biz sizi 6-0 yendik muhabbetine dönüyormuş ne kadar kabiliyetli ve ya 2 master yapsında diyorlar beni sinir ediyorlar.
    ne kadar donanimlisin staj yapacakmisin, is icin gerekli sertifika vs gerekiyorsa ikinci yabanci dil falan;
    bunlarin hepsini sagliyacak dogru donanimla sansini zorlarsin yada herzamanki gibi torpil donebilir.

kuzenim kocaeli uluslarasi iliskiler mezunu ve bilgi'de mba yapti, 10 ay gibi bir surede bankada ise girdi.

not: umulmadik yerlerden kapilar acilmasini istiyorsan eger iyi cevre cogunlukla is iliskilerinizi cabuklastirir, bunu kesinlikle yalakalik ve cikarcilik ile karistirilmamasi lazim...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne kadar donanimlisin staj yapacakmisin, is icin gerekli sertifika vs gerekiyorsa ikinci yabanci dil falan;
    bunlarin hepsini sagliyacak dogru donanimla sansini zorlarsin yada herzamanki gibi torpil donebilir.

kuzenim kocaeli uluslarasi iliskiler mezunu ve bilgi'de mba yapti, 10 ay gibi bir surede bankada ise girdi.
    staj yapmadan olurmu ? Asla. Master yaparken 2-3 yerde yapacağım biri bitip biri başlasın esasına göre. tok karnına da olsa ne kadar alman şirketi varsa öncelikli bunlara başvuracağım abi. ingilizce fluent değil but vey successful'dur. işte benim demek istediğim kısım bu aöfün üstüne ne koyarsam dediğim yerlerde cvm elenmez bana şans verilir? Kuzen'nin için herşey kuralına göre örgün bir defa.

benim yaşım kadar senin sektörel tecrüben var Onur abi. Onur'du yanılmıyorsam. ? Yanlışsa affola.

yol göster abi ne yapayım?

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dört yıl boyunca orada okudum...

metrobüs ile incirli incilide ömürün önünde bağcılar parseller minibüsüne bineceksin c.tesi sabah ise 20-30 dk gibi lisede olursun ama c.tesi öğlen ise 45-60 dk arası çünkü cumartesi günleri lisenin orada pazar olduğu için lanet bir hal alıyor oranın trafiği...

z.burnunda inip tramway ile gideyim dersen çok uzatmış olursun.. yinede söyleyeyim tramwayda yavuz selim duragında inip tramwaydan indiğin gibi yukarıya doğru bi 10-15 dk yürümen lazım caddeye cıktığında kime sorsan gösterir...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıldı bağcılar ilkokulundayum bende giden varsa beraber gidelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    staj yapmadan olurmu ? Asla. Master yaparken 2-3 yerde yapacağım biri bitip biri başlasın esasına göre. tok karnına da olsa ne kadar alman şirketi varsa öncelikli bunlara başvuracağım abi. ingilizce fluent değil but vey successful'dur. işte benim demek istediğim kısım bu aöfün üstüne ne koyarsam dediğim yerlerde cvm elenmez bana şans verilir? Kuzen'nin için herşey kuralına göre örgün bir defa.

benim yaşım kadar senin sektörel tecrüben var Onur abi. Onur'du yanılmıyorsam. ? Yanlışsa affola.

yol göster abi ne yapayım?
    kariyer planlamasi bana emanet edilecek bisey degil , oncelikle sektorunu belirlemen lazim...

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ctesi : 09:30 - BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU İLKOKULU
    ctesi : 14:00 - ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ

pazar : 09:30 - NİHAT ERİM İLK OKULU
    pazar : 14:00 - KARTAL İMKB KIZ TEKNİK VE MES.LİS.

şu okulların birbirleriyle nasıl bir bağlantısı var bu sınav yerlerini ayarlayan vatandaş haplanıp bilgisayar başına geçiyo herhalde Yarın nispeten ilk sınav yeri kolay gibi ama ikincisi nasıl olcak. Pazar günü okullar sabah sınavdan çıkıp diğer okula nasıl gidebilirim bilmiyorum toplu taşıma yok gibi. Hepsinin ortak noktası Kartal'a bağlı olması hatta Ertuğrul Gazi Maltepe'ye bağlı ?!?!

Herkese başarılar. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kariyer planlamasi bana emanet edilecek bisey degil , oncelikle sektorunu belirlemen lazim...
    emanet değil fikir topluyorum diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın bende sınava gircem biraz heyecanlıyım ilk defa aöf sınavına gircem hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...
    Eskiler Bizi Tanır ''SOTALI06''

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalem silgi götürmüyoruz dimi?
    yüzük anahtar vs?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)