Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam
Tembellik yapıp araştırmıyorum kusura bakmayın ama Sefaköyden bağcılar lisesine en kolay nasıl ulaşabilirim bilgisi olan ? Toplu taşıma kullanıcam
beyler bişey danışacağım. aöf+master olarak baktıgınızda özel sektörde kurumsal yerlere kapaklanma şansımız nedir? kariyer+ilerleme olarak varmı çevrede bunu yapabilmiş arkadaşlar? eğer aöfü ziklemiyorlarsa askerden gelince dgs filan patlatayım bari napalım..
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
okan örgün burslu dış ticaret bitti işletme aöfe tamamladım master'ı yönetim bilişim ve ya endüstri müh. üstüne yapmak istiyorum abi.
müh. olmaz demeden söylim özeller gel balım diyorlar abi. Devlet yaptırtmıyor saçma bu da bence. adam sanat tarihi okuyup bilgisayar üstüne master yapabiliyor adı üstünde özgürlükler ülkesinde. Velhasıl çalışmak istediğim sektörler lojistik,otomotiv,bir şans banka da sap erp,iş zekası,iş istihbaratı,hatta rol verirlerse it gibi üretim bandında bile koştururum otomotivde. çözümleri departmanları gibi.
takıldıgım nokta şu tamam aöflüyüz eyv dedim. master allah izin verirse 2 master yaparım sakin ol şampiyon demeden önce linkedinde çok tur attım diyeyim.
ama sen aöflüsün biz sizi 6-0 yendik muhabbetine dönüyormuş ne kadar kabiliyetli ve ya 2 master yapsında diyorlar beni sinir ediyorlar.
ne kadar donanimlisin staj yapacakmisin, is icin gerekli sertifika vs gerekiyorsa ikinci yabanci dil falan;
bunlarin hepsini sagliyacak dogru donanimla sansini zorlarsin yada herzamanki gibi torpil donebilir.
kuzenim kocaeli uluslarasi iliskiler mezunu ve bilgi'de mba yapti, 10 ay gibi bir surede bankada ise girdi.
not: umulmadik yerlerden kapilar acilmasini istiyorsan eger iyi cevre cogunlukla is iliskilerinizi cabuklastirir, bunu kesinlikle yalakalik ve cikarcilik ile karistirilmamasi lazim...
Experience is what you get when you don't get what you want.
staj yapmadan olurmu ? Asla. Master yaparken 2-3 yerde yapacağım biri bitip biri başlasın esasına göre. tok karnına da olsa ne kadar alman şirketi varsa öncelikli bunlara başvuracağım abi. ingilizce fluent değil but vey successful'dur. işte benim demek istediğim kısım bu aöfün üstüne ne koyarsam dediğim yerlerde cvm elenmez bana şans verilir? Kuzen'nin için herşey kuralına göre örgün bir defa.
benim yaşım kadar senin sektörel tecrüben var Onur abi. Onur'du yanılmıyorsam. ? Yanlışsa affola.
yol göster abi ne yapayım?
dört yıl boyunca orada okudum...
metrobüs ile incirli incilide ömürün önünde bağcılar parseller minibüsüne bineceksin c.tesi sabah ise 20-30 dk gibi lisede olursun ama c.tesi öğlen ise 45-60 dkarası çünkü cumartesi günleri lisenin orada pazar olduğu için lanet bir hal alıyor oranın trafiği...
z.burnunda inip tramway ile gideyim dersen çok uzatmış olursun.. yinede söyleyeyim tramwayda yavuz selim duragında inip tramwaydan indiğin gibi yukarıya doğru bi 10-15 dk yürümen lazım caddeye cıktığında kime sorsan gösterir...
tabi ya ...
Yıldı bağcılar ilkokulundayum bendegiden varsa beraber gidelim
![]()
ctesi : 09:30 - BEDRİ RAHMİ EYÜBOĞLU İLKOKULU
ctesi : 14:00 - ERTUĞRUL GAZİ ANADOLU LİSESİ
pazar : 09:30 - NİHAT ERİM İLK OKULU
pazar : 14:00 - KARTAL İMKB KIZ TEKNİK VE MES.LİS.
şu okulların birbirleriyle nasıl bir bağlantısı var bu sınav yerlerini ayarlayan vatandaş haplanıp bilgisayar başına geçiyo herhaldeYarın nispeten ilk sınav yeri kolay gibi ama ikincisi nasıl olcak. Pazar günü okullar sabah sınavdan çıkıp diğer okula nasıl gidebilirim bilmiyorum toplu taşıma yok gibi. Hepsinin ortak noktası Kartal'a bağlı olması hatta Ertuğrul Gazi Maltepe'ye bağlı ?!?!
Herkese başarılar. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Yarın bende sınava gircem biraz heyecanlıyım ilk defa aöf sınavına gircem hepimizin ALLAH yardımcısı olsun...
Eskiler Bizi Tanır ''SOTALI06''
kalem silgi götürmüyoruz dimi?
yüzük anahtar vs?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)