2 sene tecil hakkımı 20 yaşında kullanmıştım.. Şimdi yaş 29 ve mezun oldum. Askerliği ertelemenin yolu var mıdır? Yoksa gidecek miyim mecbur?
29 dan sonra okul varmış iş varmış tecil filan as. iz. gördümü karga tulumba spec. diye biliyorum ben.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Onceden ne takip ederdim yahu konuyu yeni sistemler ozelden bilenlere danismalar kaldimmi gectimmi falan
mezun olduk cok sukur askerligide hallettik kafa rahat artik :
Arkadaşlar diplomalar 15 güne kadar çıkacak ama siz yinede cuma günü bürolara uğrayın. kimi zaman iki günde geldiği de oluyor diplomaların.
Mezun olan arkadaşlar Kasım ayında askere gitmek için Temmuz'un 15'ine kadar askerlik şubesine gitmesi gerekiyor.
Giderken de; 3 Adet Transkript Fotokopisi, 3 Diploma Fotokopisi ve 3 Nüfus Cüzcanı fotokopisi götürmesi gerekiyormuş.
@MatraX_07 Senin söylediğinde doğrudur. Farklı üniversitelerde geç mezun olacak (tek ders sınavına ya da bütünleme vs. sınavlarına girecek) öğrenciler için süreyi ay sonuna kadar uzatabiliyorlar.
Normal de Ağustos ayında askere gidecekler için son başvuru Mayıs'ın 15 idi. Askeriyeye gidip görüştüğümde geç mezun olacaklar için ayın 30'una kadar uzatılabiliyor demişlerdi. Ama normal şartlarda garanti olması açısından siz ayın 15'ini geçmeyin derim![]()
Şuraya mezun oldum diye ne zaman yazacam merak ediyorum.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
New Page 2
Kanka buraya bir bak yardımcı olur sana herhalde .
açıköğretim kayıtları ne zaman başlıyor bilen var mı?
Bende hazir okudugum bolum uzerinden birde acikogretim yazacagim bu sene kayitlar hakkindda bilginiz varmi eylul gibi mi olur acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)