https://kayit.anadolu.edu.tr/tr/Giris.aspx
adresinden kayıt açılmış
işletme 4. sınıf olmama rağmen 2 tane ders alabiliyorum sebebi geçen senelerden kalan derslerim yüzünden hayırlı işler haziranda mezun olmak hayal oldu buyrun cenaze namazına![]()
Ben de 4. Siniftan 2 ders aliyorum. Digerleri 3. Siniftan kaldigim derslergirdi 231 lira
Arkadaşlar benim 3. sınıf bahar döneminden bir dersim kaldı. 4. sınıf güz dönemi için alttan ders ile ilgili bir ibare göremedim tamamen yeni dersler geldi ve kaydı gerçekleştirdim.
Altta kalan dersi tekrar bahar döneminde mi alacağım?
Dikey Geçiş
Meslek Yüksekokulu veya Açıköğretim Fakültesi Önlisans Programlarından mezun olanlar Dikey Geçiş kapsamında Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin 5.yarıyılına buradan başvuru yapabilir.
Başvuru ve kayıt tarihi: 29 Eylül - 17 Ekim 2014
Arkadaslar sıtede boyle bırsey yazıyor ama.. Ben dgs ye gırmıstım burdan mı kayıt olucam ..
3.sınıfın hiçbi sınavına giremedim bu sene 3.sınıfın tüm derslerinimi alcam yoksa bu sene 4 ü alıp 3 leri sonradan mı halledicem acaba![]()
benim sadece bu dönemden 2 dersim var hayırlısıyla dönem sonunda mezun olacağımı düşünüyorumİngilizce 3 yerine girişimcilik ve iş kurma diye bi ders vermişler diğeride sermaye piyasaları ve finansal kurumlar
![]()
Bgn bana böyle bi mesaj geldi ne demek oluyor son sınıftayim ama ders yok mu gecen sene üstten ders almıştım ondan mı acaba anlamış değilim
Guz doneminde dersleriniz olmadigindan kayit yeniletemeyeceginiz icin AOF Burolarindan Ogrenci Durum Belgesi (Ek-C2) alarak Askerlik Subesine gidiniz.
Aöf sistemine girince mezun durumdasınız yazıyor ama gno hesaplama GİRİŞİMCİLİK VE İŞ KURMA dersi gözüküyor.
arkadaşlar ders seçimini yaptım. vakıfbanka para yatırıcam akşama, başka bir işlem yapmaya gerek var mı? Büroya gitmek gibi mesela
3 ders için 210 lira... soyguncular
Bir an tarih geçti diye nasıl korktum yahu.Oh daha bugün başlamış neyse ki.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)