Ben bisey anlamadım ya suan iki üni okuyorum biri örgün biri aöf transkrip vermem gerekiyo mu ? Lisenin not ortalamasınımı alıcaklar ?
Ben bisey anlamadım ya suan iki üni okuyorum biri örgün biri aöf transkrip vermem gerekiyo mu ? Lisenin not ortalamasınımı alıcaklar ?
2010 yılındaki kaydımı yenilemek istedim şimdi 400 lira borçlusun dediler bide 10 ders ekledim 735 TL oluyor ben cok yabancı kaldım sisteme ne yapıcağım konusunda fikri olan varmı yada 10 ders değilde 5 ders seçsem ne olur
Toyota Forever
sıra 42 di 142 bendeydi sıra 20 dk da bitti 715 dk bekleme süresi diyor ama işlemler cok hızlı ilerliyor gidin mutlaka
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Sabah 7’de kalktım gittim ilk girenlerden oldum beş dakikaya bitti işim 4 puanla bir dersten muaf olmayı kaçırdım sabah sabah üzdü![]()
bürolar cumartesi günü çalışıyor mu acaba ?
'14 Seat Leon TDI
bir sorum var bilgisi olan var mı?
Aof lisans işletme 3. yariyila geçtim bu sene 21 yaşındayım 2017/2018 öğretim yılı ücretlerini yaptırmıyıp sinavlara girmez isem askerlik tecili devam edecekmi (suan 2023 e kadar tecilli) yoksa tecil bozulacak mı?
Bu defa kararlıyım 4 dersim kaldı bitirmem lazım.Beyler hangi yayınları alıp çalışıyım ?
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Beyler bu 4 yanlış 1 doğruyu götürüyor muhabbeti çıktı çıkalı kayıt yenilemedim bilerek.
Kamu Yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim fakat 3.sınıftan birçok dersim daha bulunmakta. Geçen sene hem güz dönemi hem bahar dönemi kayıt yenilemelerini yapmadım. Velhasıl 1 sene kaybım oldu.
Şimdi bu güz dönemi kayıt yenilemeyi yapmak istersem, mezun olduğum üniversiteye gidip öğrenci işlerinden mi alıyorum şu transkript'i? Birde transkript'i aöf bürosuna teslim ettikten sonra mı ders seçebiliyorum? Bilen birileri aydınlatabilir mi?
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Diplomanda not ortalama yazıyorsa fotokopisini çekip götürmen yeterli transkrip gerek kalmıyor. Işlem yaptıktan sonra dersleri seçiyorsun..
Bu kayıt yenilemeyi yapmazsak askerlik tecili bozuluyor muAllahı'ını seven yardım etsin
![]()