yok ufacık bişi=)ama ithal olduğu için pahalı sanırım.yerliside wardı ama karışım farklı we fiayt nerdeyse aynı
yok ufacık bişi=)ama ithal olduğu için pahalı sanırım.yerliside wardı ama karışım farklı we fiayt nerdeyse aynı
Sormaben bişiler buldum
http://urun.gittigidiyor.com/Cajun-B...QQidZZ15700046
44tl değer mi sizde![]()
bi kajun tarifi buldum yaziim buraya=)
# ¼ kap tuz, yani 60 ml
# 2 yemek kasigi aci toz kirmizi biber, cayenne
# 2 yemek kasigi tatli toz kirmizi biber
# 1 ½ yemek kasigi sogan tozu
# 2 yemek kasigi taze cekilmis karabiber
# 1 yemek kasigi sarimsak tozu veya kendisini ezin
# 2 tatli kasigi kuru feslegen tozu
# 1 tatli kasigi chili acibiberi-bir cins aci biber- tozu
# ¼ tatli kasigi kuru kekik
# ¼ tatli kasigi=tsp kuru toz hardal
# bir cimdik toz karanfil
# bir cimdik kimyon
# blenderde cekin
ngredients
* 2 parts onion powder
* 2 parts garlic powder
* 2 parts dried oregano leaves
* 2 parts dried sweet basil
* 1 parts dried thyme leaves
* 1 parts black pepper
* 1 parts white pepper
* 1 parts cayenne pepper
* 5 parts sweet paprika
Instructions
"Parts" can be any volume measure you want, from teaspoons to buckets.It depends on how much product you want to wind up with. We normally use cups when we're making a batch.
Mix well. Bottle and seal tightly.
Store sealed in a cool, dry spot.
This is the "White Oak Bayou Blend" that we send out to friends for Christmas gifts.
NOTES:
There's no salt or filler in this blend. A little goes a long way so cut back a bit if you're used to cooking with commercial cajun spice mixes. They're about 50% salt.
Use good fresh spices. Don't skimp on the "bargain row" stuff. Spend a few bucks at a good spice merchant like Penzey's. You'll taste the difference.
Nutrition per Tbsp: Cals: 16, Fat: 0g, Na: 2mg, K: 92mg, Carb: 3g, Fiber 1g, Prot: 1g
patates buluşmasımı yapsık ne şöyle kalorinin dibine vursak![]()
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)