tahrik edici
kadran devirtici
deponun dibini ekmekle sıyırtıcı![]()
tahrik edici
kadran devirtici
deponun dibini ekmekle sıyırtıcı![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
evet evet illa hesaplar kayacaktır zaten
Erhan abi bu hafta içi buluşalım alayımda senden haftasonu taktırayım ya. sen havaleyi aldın dimi geçen hafta
aldım aldım sorun yok teşekkür ederim
ne zaman müsait olursan , bi telefon yeter![]()
Tesla Model Y Juniper Sr / Togg T10x v2-Lr
daha gecen gun dondum istanbuldan. sana tavsiyem pendikten veya yenikapıdan hangisi yakınsa sana idoya bin yalovaya gecip dewam et yollar gayet guzel sorun yok bence ufak tefek yerler haric
feribotla gel bandırmadan, çok rahat. bandırma-izmir 3 saat. hem çiğbörek yersin bandırmada![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Pendik-Yalova Hızlı feribot bileti online olarak alınır. Gerisi 5-5:30 saatde gelinir.
Benzin konusunda bir fikrim yok(Dizel olsa bi fikir verirdim
)
çanakkale üstünden gel yada yollar gayet güzel700 km kadar eder galiba
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
herzaman olmuyor ya,hele hafta içi ise.
tekirdağa girişte yeniçiftlikten çıkınca radar oluyor salata giderken-mavi accent veya füme europa
aynı araçlardan biri ordayken diğeri tam tekirdağ girişinde maxi bile olabiliyor bazen 10km kadar bi araya rağmen
malkaraya gelmeden 10km kadar önce sağdaki totalde kırmızı accent duruyor veya beyaz europa
keşanı geçince koru dağına çıkmadan beyaz europa oluyor.
evreşe ayrıma gelmeden önce kavak ağaçları arasından aşağı doğru inerken oluyor bitane mavi toyota
çanakkale çıkışında oluyor bazen ama aracı hatırlamıyorum.
edremiti geçtükten sonra oluyor bitane aracı hatırlamıyorum gene
ayvalığı geçince oluyor trafik şubede direk polis aracı
aliağaya girerken direk polis aracı oluyor.
bide menemende oluyor
bide geçe yolculuğunda full erkek veya tek erkeksen jandarma kontrolü oluyor ayvalığı geçince
10 tane radar olma ihtimali var yani1 de jandarma kontrol
yalnız o yolda tekirdağ izmir arası git gel toplam 20den fazla sefer yapmışımdır kendi kullandığım araçla daha radarım yok
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Güzel bilgiler
Çanakkale çıkışındaki lacivert europa die hatırlıorum.
Jandarma kont.'de küçükkuyu (çanakkaleye çok yakın) orada oluyor. Aynı yer muhtemeln
Aşa yukarı o yolda 100km de bir radar var
Birde unuttum tam adını ama bi dinlenme tesisi var, büyük (içinde opet var, rest. var,otobsler orda duruyor(turuva vs..)) ondan sonra bi 10km filan çok bozuk...(izmir-çanakkale yönünde)
izmir yolardan daha beter her yer kazılı haberin olsun yolda bassanda izmiri bilmiosan izmirde basma![]()
Çanakkale üzerinden yol baya uzuyor ayrıcak ek olarak feribot parası var baya pahalıya geliyor.
Balıkesir en kısası sanıyorum gerçi yol çok iyi değil çukurdan ziyade bazı yerlerde asfalt kalitesi çok düşük fazlaca ses ve sarsıntıya sebeb oluyor.
Bursa-Balıkesir arası 2-3km haricinde tamamı double yol o yüzden çok rahat oluyor. Balıkesir-Akisar arası normal zaman zaman 3 şerit kalitesi kötü yolun, Akisardan sonra İzmir'e kadar double yol söylemeye gerek yok özellikle Manisa-İzmir arası araba sürmesi çok keyif veriyor![]()
ilk tercih uçak + araç kiralama olmalı olmuyorsa kesinlikle yenikapı-bandırma yap yoksa yol çekilmez hal alıyor.
bandırmadan sonra anayola çıkana kadar yol kötü daha sonra ufak tefek yerlerde kötü yollar var ama çoğunlukla iyi halde.
Radar istemiyorsan bandırma izmir arasını 17:30 20:00 arası ya da 11:30 14:00 arası ya da 6:00 09:30 arası. Yoksa radar kesin var. akhisar girişinde ramizden köfte ye![]()
Eğerki araban ile glirsen Manisa tarafına çok dikkat et bir sürü radar var.Geçen bende Balıkesire gittim geldim.Her taraf radardı.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)