User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
100 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Rottweiler hakkında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 senedir rot sahibi olarak kesinlikle ew şartladığında yetişmediği yani bahçede yetiştiği zmn gayet agresif oluyo bna karşı diilde başkalarına karşı tehlikeli olabilio ama gel gelelimki arkadaşımda da dişisi war wede yetişti çok uysal we oyuncu ayrıca aşırı kıskanç bnm dien golden dan daha eylenceli bi haywan

köpek yetiştirmek tamamen sna bağlı ne werirsen olu alırsın ama köpeğe ufakken sahip ol sn büyüt sni ailesi olarak görsün o snin istediklerini karşılar bnm köpekte bna benzedi yabani oldu biraz
    yok ew bahçe farketmiyo eğer seceresinde warsa adresif hal inan istersen pamuk üstünde büyük gene agresif bi tip oluyo aileyle alakalı hepsi agresif ona bakarsan her köpek öle olabilir ama rotlarda daha belirgin ve sorun yaratan kısmı da o ztn tbi cnm golden almam yni kesinlikle bna daha yakışırlar fln diolar ama yok ynii kıskançlıı yüzünden gelio başına ztn ne geliosa ama benmkide dişi olucakk çnk erkek olsa drek uçkur peşine gdicek btn kızlara ama kız diş gösterdimi gdio btn köpekler tbi cnm drek yavru doğucak ırk derneğinde anneden ayrılıp bana verilicek ztn btn hayatım o olucakk ama köpek bna benzerse saykopat deli manyak çkarsa yandık ztn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ATA156 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende var, al pişman olmassın diyemem, bakımı zor ve çok agresif bir ırk.
    Eğitime göndermessen senede bir ısılmaya hazırlıklı ol derim. Biz alıştık =))
    eğitime göndermicemm onun parasıyla puluyla fln uuraşamam drek eğitimci arkadaşım war onn arkadaşı war 2si gayet sağlam bilgililerki bitanesi ztn bi çiftlikte çalışıo eğitmen olarak hem onlar yardım edicekler bana bende kendimi eğitim konusunda geliştiricem önemli olan belirgin bir biçimde köpeği pıslatmadan afresyonunu indirgemekk ztn onn haricinde diğer konularda sıkıntım olmcak

ilginze tşkler arkadaşlarr

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Godfather Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ev için en uygun hayvan beagle dır tek geçerim çok uyumlu bir hayvandır
    beagle lar çok hiperaktif ömrümü yer yani

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    al ala her yerde bakarsın
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.rottforum.com

ztn bu sitede baya bşi buldum göktuğ saolsun

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen dediklerimi kaale al benim
    bişi olmaz
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen dediklerimi kaale al benim
    bişi olmaz
    almam mı dayısıı biricik yeğenin muazzam insan bozması köpek olucak

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok ew bahçe farketmiyo eğer seceresinde warsa adresif hal inan istersen pamuk üstünde büyük gene agresif bi tip oluyo aileyle alakalı hepsi agresif ona bakarsan her köpek öle olabilir ama rotlarda daha belirgin ve sorun yaratan kısmı da o ztn tbi cnm golden almam yni kesinlikle bna daha yakışırlar fln diolar ama yok ynii kıskançlıı yüzünden gelio başına ztn ne geliosa ama benmkide dişi olucakk çnk erkek olsa drek uçkur peşine gdicek btn kızlara ama kız diş gösterdimi gdio btn köpekler tbi cnm drek yavru doğucak ırk derneğinde anneden ayrılıp bana verilicek ztn btn hayatım o olucakk ama köpek bna benzerse saykopat deli manyak çkarsa yandık ztn

genetikle bi alakası yok yaa bizimkinin 3 erkek kardeşide gayet uysal ama bizimki arızalı çıktı fizik olarak dierlerinden çok daha ii ama karakter olarak sert yetiştirilmiş bi köpek genetik falan inanma böle şeylere köek ne görürse onu yapar bide bizimki 2 yaşında we daha 1 tokat dahi yemedi ondan böle insandan korkmuyo

1 yaşına gelmeden köpeğin canını yakıp biraz kendinden korkutursan uysallaşıyo ama bizimki ewi koruma amaçlı alındığı için memnunuz
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    genetikle bi alakası yok yaa bizimkinin 3 erkek kardeşide gayet uysal ama bizimki arızalı çıktı fizik olarak dierlerinden çok daha ii ama karakter olarak sert yetiştirilmiş bi köpek genetik falan inanma böle şeylere köek ne görürse onu yapar bide bizimki 2 yaşında we daha 1 tokat dahi yemedi ondan böle insandan korkmuyo

1 yaşına gelmeden köpeğin canını yakıp biraz kendinden korkutursan uysallaşıyo ama bizimki ewi koruma amaçlı alındığı için memnunuz
    genetikten kastım ailesinde agresyon warsa yada bastırılmışsa bi şekilde ortaya çkıo bunlar bnm sölemlerim diil ırk derneğindeki insanların söledikleri şeyler.. valla eğitim için ne gerekiyosa yapıcam artık tşkler ilgine

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı eeyore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genetikten kastım ailesinde agresyon warsa yada bastırılmışsa bi şekilde ortaya çkıo bunlar bnm sölemlerim diil ırk derneğindeki insanların söledikleri şeyler.. valla eğitim için ne gerekiyosa yapıcam artık tşkler ilgine
    güzel eğitim tasmaları war onları kullan köpek içinde bi ihtiyacınız olursa kuzenim petshop işinde istanbulda yardımcı olabilir sna numarasını werebilirim
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

TURBO CİVİC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.rottforum.com dan herseyi ogrenebilirsin.
    benim tavsiyelerim...
    hayvan alma derim,
    alırsan paraya kıyıp (2000-3000 euro & doları) al
    macaristandan getirt baska yerden diil.unutma rott macardır.alman vs die birsey yok!!!
    kimseye kanma es dost saftır garantilidir vs...
    yurt dısından alcagın kopegin anne baba full secereleri gelsin gor (fax ,mail vs..)
    tekrar soluyorum ne olursa olsun kimseye inanma alma....
    yuz yuze olsak neler anlatırım gosteririm sana ama...
    ben rott aldım saf otesi anne altından sectim
    suan kurtum var
    kuyruk kestirceksen hiiic alma....
    tipi agresif bir hayvan...
    ben hangi rott olursa olsun anında bogusurum...
    cok karakterli guclu bir hayvan oldugu icin yanlıs yonledirirsen sakıncalı olacaktır...
    6 aydan itibaren gucunu farkına varıcaktır
    otorite sende oldugu surece taviz vermedigin surece kolen olur
    ama omur boyu hep seni denicek hep kontrolu eline almaya calıscak

offf ne yazzdım yaa.sakın yanlıs anlama rott konusunda cok hassaım birazda agresifimdir...kimse ustune alınmasın
    Fuck The System !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu okumadan yazdım rott forumu bulmussun zaten.esra abla sana yardımcı olacaktır.ama dedigim gibi en garantilisi yurt dısı.bu benim fikrim tabi...biraz erken davransaydın esra ablanın yavrualrından alırdın
    Fuck The System !!!

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müge senden büyük köpek mi var evde 2. fazla gelmesin yavrum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı göki Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    müge senden büyük köpek mi var evde 2. fazla gelmesin yavrum
    hah ben türümün tek örneğiyim hayatım bnd seni sewiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel eğitim tasmaları war onları kullan köpek içinde bi ihtiyacınız olursa kuzenim petshop işinde istanbulda yardımcı olabilir sna numarasını werebilirim
    göztepede war kardeşim ddm petshop ordan ihtiyaçlarını karşılıcam tşk ederm
    eet elektriklileri bile war çok saoll walla nosunu pm atarsan on numara olur ama bulunsun ben cbostanda oturuyorum karşıdaysa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TURBO CİVİC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu okumadan yazdım rott forumu bulmussun zaten.esra abla sana yardımcı olacaktır.ama dedigim gibi en garantilisi yurt dısı.bu benim fikrim tabi...biraz erken davransaydın esra ablanın yavrualrından alırdın
    hehe buldumm buldumm önceki yazdıklarınada baktım maşallahh
    valla eğitim veren arkadaşım ırk derneğinde tanıdığı çokmuş yönetim tayfasından drek götürücekler bni ztn konuşmak için. ztn kıyıcam paraya artık yapabileceğim bişi yok.. seceresini bilmediğim bi hayvanı kesinlikle almam o yüzden derneğe gdicem onlar direk getirtiyorlarmış ve bna uyabilicek köpeği buluyorlarmış arkadaşım 1e1 anlattı orda olanları hatta belki yavrulayıp anneden ayrılmasını bekleme durumumda var.
    kuyruk kesimine kesinlikle karşıyım ben köpeğimi dövüşlere sokmucam umrumda da diil kalsın kuyruğu nolucakk yani. yok yookk çok gzel anlattın çok tşk ederim dier msgında baya doluymuşsun ama
    yok ztn her zmn bnm onun sahibi olduğumu bnm ondan üstün olduğumu bilmeli kesinlikle onu unutmamalı ztn o konuda ipin ucu kaçarsa yanarım biterim o yüzden istedii kdr denesin o kırık ben ondan kırıkk öle geçinirizz tşk ederim çok

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedigin gibi sevgiyle alakalı sen neysen oda aynısı oluyo.benim kızımın bir insandan farkı yoktur(ruhen) bildigin ask yasıyoruz gozlerinden ne demek istedigini anlıyorsun.bam baska bir dunya...insallah istedigin gibi saglıklı bir can dostun olur...her zaman yardımcı olurum sormak istedigin birsey olursa...
    Fuck The System !!!

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dedigin gibi sevgiyle alakalı sen neysen oda aynısı oluyo.benim kızımın bir insandan farkı yoktur(ruhen) bildigin ask yasıyoruz gozlerinden ne demek istedigini anlıyorsun.bam baska bir dunya...insallah istedigin gibi saglıklı bir can dostun olur...her zaman yardımcı olurum sormak istedigin birsey olursa...
    Senın kopegın nasıl oldu kalca cıkıgı olayı falan halledebıldınmı Onurun yanına gıttınmı ?
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tmm kardeşim çok teşekkür ederim Allah razı olsn valla. bliyorumm yaaa insan bozması olucakk tedbiri elden brakmıcamm bliyorum o farklı dünyadan uzaklaşalı çok oldu dönmek lzm

çk tşkler arkadaşlar yardımlarınız için gerçekten

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)