Banada gelmiş gerçekliginden şüpheliyim.
bana bırsey gelmedıı![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
banada hiç bişi gelmedi
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
Microsoft Türkiye ile görüştüm olanlardan bugun haberleri olmuş inceliyorlar konuyu ...
buda demek oluyorki kimse gidip msnden gelen mesajda yazanları yapmasın ....
zaten yönlendirilen sayfa en son 2006 senesinde gücellenmiş ...
Gün içinde tekarar haberdar edicekler detaylı bilgileri sizle paylaşırım burdan ...
Dediğim gibi Kesinlikle ama kesinlikle msn iletisinde yazılı olan hiçbir işlemi yapmayın....
şahsi tahminim şuan msn lere ileti gönderen account ve bağlı bulunduğu server bazı korsan kardeşlerin ilgisine maruz kalmış ....
akşama doğru arıycaklar bakalım öreniriz nedir ne değildir ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
walla bana mesaj msn den geldi ve gönderici aynen cem e olduğu gibi. msn in resmi uzantılı bi mail ve mesajdaki linkte tıkladığınızda msn in resmi sitesi çıkıyor,fake olabilir mi diye birçok tuşa bastım hepsi çalışıyor ve hepsi de msn adresi içinde,sayfa açarken aşağıdaki araç çubuğuna baktım özellikle başka bi sayfaya mı yönlendiriyo diye,hayır msn sitesi içinde oluyo herşey..
açılan linkte msn e giriş gibi bişey vardı
bende aynen şifremi girdim ve açtım msn imi
ama sonra uyuz oldum akabinde hemen şifremi değiştirdim![]()
@hotmail.com yada @msn.com lu
iki adresimede gelmedi
dipnot:cem sen msn e girmeye becerirmidin![]()
1881 - 193∞
aynı durum bana marilyn yada ne bileyim jessica nickli olarak geldi. tabi mesajda check out my photos falan yazıyordu. sen mesaj yazmak istersen yazdıkların gitmez zaten.
yani microsoft falan hikaye, bugun yarın şu üstteki bayanlardan da alırsınız birşeyler. şifrenizi sık sık bi ters bir düz olarak değiştirin.
Yeni msn'i yükledmi dün , login olduktan sonra bana da geldi.
Ayrıca başka bir sorun yaşıyorum ben.
@yahoo.com uzantılı birini ekledim msn'e listede gözüküyor fakat üstüne tıklayınca konuşma penceresi açmayıp hotmaile bağlanıyor yani konuşamıyorum mail atabiliyorum sadece.
Ancak karşı taraf bana mesaj atarsa konuşabiliyorum ve konuşma penceresinde üst tarafta "kişi listenizde ekli değil , eklemek için tıklayınız" falan diyor.
Deli etti.
Açıklama yapıldı ,
Fake degilmiş görüldügü üzere, microsoft kendi hatası özür diliyor ,
olay sadece Türkiyede degil dunyaya yayılmış, kimsenin mail değiştirmesine gerek yok falan filan , hata sebebi söylenmemiş,
açıklama şöyle ,
Nisan 2009
Notification to Messenger customers.
Earlier today, Messenger customers may have received an instant message that looked like this:
We sincerely apologize, but this was accidentally sent out. If you received this notification today, please ignore it. You will be able to continue to use your current e-mail address, and there is no reason to make any changes.
These service notifications are only used for urgent issues but unfortunately, somebody made a mistake that caused this message to be sent out. We will definitely be reviewing our process to make sure we avoid such mistakes in the future.
If you have already clicked the link, there is no harm to you. You should have been told that your “Windows Live ID can’t be changed at this time” because there is no need for the change.
Again, we’re very sorry for any confusion that may have been caused.
- Windows Live Messenger Team
http://messengersays.spaces.live.com...0&sa=779507071
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
çaktırmayın yaw
uheuheuhe
bi hatadan dolayı şettiydide ondan şeyoldu çok sory yaw![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Adamlarından birinin maaşını vermemışlerdir =))
-Bak Bill....kriz mriz anlamam paramı ver yoksa herkesin msnıne mesaj atarım?
Bu uyarı bir![]()
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
bu space ve blog windows live messenger team in resmi space i ve blog umu ? buna dair bir ibare göremedim ben.
bu açıklamaların bloglar üzerinden olmaması lazım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)