Saolun açıklamalar için![]()
benım araba m mavı olarak gecıyor ruhsatta ama 3 renk oluyor sene kısmetse bende boyatmayıı dusunuyurm ama sonuc olarak tuvden gectı benım araba![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu konuyu hortlatalım. Sırasıyla neleri yapıcaz onları söylermisiniz yazılan şeyi okudum anlamayamadım biraz detaylı karışık olmuşta.
Edit: Ek-1 kaltı diyorlar o yüzden nasıl yapıcaz renk değişimini?
epey karısık ya![]()
2014 - VW GOLF MK7 R 3K
2002 - BMW X5 4.6is
2013 VW BEETLE
hobi instagram@thegarageoffical_
yokmu renk değiştiren![]()
hemen yardımcı oluyım bende sıyah-tan beyaza gectım 1 ay oldu muayneye gıdıyosun randewu almana gerek yok dırek bı ek1 formu doldurtuyosun kalktı dıyenler olucak daha kalkmamıs ıstıyolar son 1 haftada kalkmadıysa tabı 20 liranı alıyolar dırek gıdıp tespıt randewusu alıyosun muaynen varsa dırek arka cıkısa gıdıyosun sıra hemen gelıyo gelıp bakıyo renge kılometreye saseye dırek onaylıyo sonra boyacıdan fatura alıyosun 150-200 tl yeterlı tam tutara gerek yok trafık cezan vergı borcun warsa oduyosun yoksa trafık ıslem yapmıyo randevu alıyosun hangı subeye gıdıceksen zaten randewu alırken sana hangı belgelerın lazım oldu nu lıste seklınde verıyo gıdıyosun ewraklarınla 120 lıra gıbı bı harcı falan war muamelecıye verırsen 250 den asagı olmuyo genelde cok arastırdım sıra gelınce ewraklarını verıyosun 2 gun sonra veya memurun ruh halıne baglı hemen alıyosun aracını ıstedın gıbı kullanıyosun
Emre birde fatura istiyorlar
boyacidan 100-150 liralik bir fatura kestir
Kaplama yaptigim araclara fatura kestiriyorum boyacidan, ruhsata isletebilsinler diye
Polo GTI owner
Konuyu hortlatalım..
Allahın izniyle bugun aracı Boya kaportaya veriyorum. Aracımın rengi Metalik gri fakat araç kırmızıya boyanacak.
Prosedürler hala aynımıdır cok yakın zamanda araç rengini değiştirtenlere sorum ? Gene boyandıktan sonra muayene istasyonuna gidip arac renk tespiti yapılıp ... tl odeyerek karakolda ruhsata işletiliyor degil mi ? Suan ücreti ne oldu artmıstır büyük ihtimal ? Boya faturası ne kadar almak gerekir ?
hazır konu acılmışken bende birsey sorayım. aracımın rengı ruhsatta antrasit olarak yazıyor. Bu aracı gri tonlarına kaplasam ruhsat yenilemem gerekir mi? acık gri mesela? yada metalik gri gibi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)