ben bir keresinde diecast model alirken usps ile gonderide 1 haftada teslimat icin 2 kati fazla para odemistim 3 haftaliga gore, sonucta yine 3 haftada gelmisti, neden oldugunu anlamadim,cok sinir bozucu ve elinden de bir sey gelmiyor.. acelen yoksa birak en ucuzundan gelsin..![]()
Bisi diil Ibrahim.
Tek dikkat edicegin sey takip nosu olsunda sonra nerde diye bakarsin hic diilse.
En ucuz serviste takip nosu yok cunku.
Yokta ii diil takip numaralari ama hic olmamasindan daha iidir.
Tamam iste kendinde soluosun, urun satilan bi urun diil.
Gumruk ayarlamayla alakasi yok ben sadece onu soledim.
Baska arkadaslar yanlis bilgilenmesin die.![]()
Valla son şu DHL UPS FEDEX gibi firmaların gümrük fiyatlarını duyduktan sonra EMS yada USPS dışında getirmem heralde ürün kolay kolay
Satıcı ne diyorsa kargoya odur...
Mesela 9.99 'a ürün satıyor kargosu 100$ bu tarz ayarlamalar yapıyorlar.
arkadaşlar siparişi verdim 10günde teslim olacak, sizede tavsiye ederim. Eleman çok ucuza meguiars ürünleri satıyor. Ben nxt wax+water magnet+microfiber eldiven aldım. Bana shippingi dahil herşeyi ile 83tlye mal oldu. Türkiye'de sadece wax 69tl + bana kargosu ile maliyeti yaklaşık 77-78tl.
Bu arada wax 69
eldiven 34tl
water magnet 51tl Türkiye'de havale ve kargo ücreti hariç![]()
ingiltereden kargo getiren varmı???
106 egzantrik aldım ebayden adam bende 108 pound kargo ucreti istedi. royal mailin sitesinde en yuksek ucret 23.26 pound. bu egz. kac kilo tutar ve kargo ucreti neden yuksek???
Ebay saticilari gonderdikleri kargolardan da cok guzel paralar kazaniyorlar...Birsey aldiginizda gonderim konusunda kesinlikle pazarlik yapin.Ozellikle agirligi fazla olan gonderilerde.Su anda usps bir kampanya baslatti flat rate diye..Kutu seciliyor ve o kutuya ister 100gramm ister 100kg koy ayni fiyat.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)